Juleguf med god samvittighed…. “Jamen så er det jo ikke juleguf”, vil mange sikkert mene…. Hvis du kan lave juleguf, som stadig smager fantastisk, og som samtidig er lidt sundere, så er det da bare med at vælge den opskrift fremfor en anden
J. u. l. e. g. f. v. i. j. o. r. n. h. a. ,. k. M. d. t. m. ø. b. y. H. s. p. å. æ. P. c. (. ). /. 2. 0. 1. -. w. 3. F. 7. K. I. Æ. L. 8. G. A. S. 4. R. O
I weekenden var jeg i køkkenet med vores mindste for at lave lidt juleguf. Der har ikke været ret meget jule-guf-inspiration på bloggen i år og det skyldes ganske enkelt, at jeg ikke har haft “rigtig” tid og overskud til det og ikke mindst, at jeg ikke er særlig glad for marcipan (og nå ja så skyldes det også, at jeg fik en fantastisk ide om at lave hvid chokolade med lakridssmag, men det blev ikke en succes som er værd at blogge om
Havde en rest af glasur fra mit Juleguf som jeg valgte at bruge og lavede disse til mine kollegaer. Så er der ikke lang tid til vi træder/hopper ind i det nye år 2013
Tirsdag havde jeg den ældste hjemme til julehygge. Harald fylder 4 år (. ) om tre måneder, og han har virkelig nået en alder nu, hvor man kan "lave ting" sammen med ham
Tilføj godt humør, en sød veninde og julemusik, og dermed har du den perfekte opskrift på juleguf. Som jeg skrev i mandags, så gik Chalotte og jeg endnu engang juleamok i køkkenet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.