Her har jeg leget lidt med de legendariske retter til julefrokosten. 6-8Frikadellefars500 gr hakket kalv500 gr hakket flæsk1 spsk salt2 løgfriskkværnet peber4 æg2 dl mel3 dl mælkRør hakket kalv og flæsk med salt i ca. Lad farsen trække i 10-15 minutter tildækket i køleskab. Form farsen til frikadeller, og steg dem i halvt olie og halvt smør i 4-5 minutter på hver side ved jævn varme, til de er gyldne og gennemstegte. 6500 g frisk rødkål3 spsk olivenolie100 g tranebær (frosne)2 spsk balsamico-eddike4 spsk ribsgelésalt og friskkværnet peberSnit rødkålen fint. 10-15 minutter til postejerne har fået stegeskorpe
FacebookGooglePinterestUdskrivE-mailTwitterLike this. Nu skal jeg bare vente en 2-3 uger, og så har jeg den bedste gløgg ekstrakt. 5-6 stjerneanis. Lad ekstrakt’en trække i 1-3 uger – jo længere dets bedre. Når selve gløggen skal laves, skal du blande din gløggekstrakt op med rødvin –i forholdene 1 dl estrakt til 3-4 dl rødvin. 5-6 stjerneanis
Jeg har lavet en stor portion dej, da jeg har planer om at dele honninghjerter ud til familie og venner… Man kan sagtens nøjes med den halve portion, den skulle række til omkring 20-25 små honningkager
Flødekarameller. Mmm. Flødekarameller dyppet i chokolade. dobbelt mmm. Jeg har brugt min tidligere opskrift på flødekarameller, skåret dem i firkanter, og rullet dem runde med mine hænder
Jeg havde aldrig lavet en fragilité før, og håbede svigermor var tilfreds med min udgave, og heldigvis bragte den lykke hele bordet rundt til julefrokosten - også hos svigermor
-. -. -. -. -. -. -. -. -. J. u. l. e. f. r. o. k. s. t. n. m. d. a. i. å. p. M. ,. G. R. y. h. g. v. æ. b. ø. j. E. D. O. /. w. c. 1. 6. 8. 2. 3. z. A. ". N. x. S. 4. e l
6oz Red snapper fillet - skin on & scaled 6oz Pearl barley (blanched then refreshed)1pint Chicken stock 1 1/2 oz Dried porcine mushrooms (soaked then diced) 1 Onion (finely diced) 1 Clove of garlic (pureed)½ bunch English spinach (washed, blanched then chopped) 2oz Butter (knobs)1oz Parmesan (grated) Lemon SeasoningPearl Barley RisottoHeat a pan & sauté the garlic & onions without color, add the porcini and sautéAdd the barley & chicken stock and cook as per normal risotto 10-12 minutes. (3-4 minutes)Nut brown butterHeat a pan then add the butter knob, heat until brown
Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Jeg håber du har nydt denne dag, ligesom jeg… Jeg vil dele resten af aftenen og min kærlighedskage med min elskede, vores mumi, vores mis og det lille sparkende mini-wienerbrød som vokser i min mave
Årets julefrokoster er så småt ved at blive skudt i gang i alle kroge af det ganske land. Dejlig mad og underholdning, går ofte hånd i hånd på denne årets julefrokost dag, hvor medarbejdere kommer hinanden nærmere end i hverdagen
serverer man ikke desserter med alkohol til børn, så man skal selvfølgelig kende sit publikum. miniburgere, nachos, hvor osten aldrig når at stivne, strimler af mørt kød, hvidløg-citronmarinerede rejer, lækre forskellige salater som tilbehør og godt brød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.