Skoldes et pænt glas, kom de de syltedevalnødder i sammen med lagen og sæt låg på. -Så skal det ellers bare stå der i 30 minutter uden låg, og simre ved middel/svag varme til lagen er blevet lækker sirupsagtig
Tilberedningstid. 100 g valnødder 1 øko-citron 1/2 dl sirup (jeg brugte en sukkerrørssirup, som har en meget kraftig smag – sådan nærmest brun farin i flydende form, men med flere smagsnuancer som nødder og træ) 1 bakke blandede salater 6 skiver [
skrællede min mor gulerødderne til disse boller. Bollerne ovenover er blevet bagt utallige gange i vores køkken, de er blevet testet og godkendt af familie og venner, så nu er de endelig klar til at lande på bloggen
- tilsæt tomatpure og lad det svitse med i et minut. - kom det hele op i gryden til kødet. - tilsættil sidst cremefine og cocktailpølserne, og varm det godt igennem, smag til med salt og peber
Mulighederne er mange, og tilmed uendelige hvis du altså er tilsyltede rødløg. - et lækkert tilbehørSom kan give et uimodståeligt og lækkert twist til rigtig mange ting - eksempelvis i din sandwich, som tilbehørtil dit kød, din ost eller som ekstra spice i en pastasalat
Til aften ville jeg lave pandekager, men lidt sundere en de almindelige - jeg havde ikke selv lyst til "kesoplatter" (med hytteost ) så overvejede noget fuldkornsmel af en art, men faldt så over en opskrift uden mel, men med havregryn
At sylte er en glimrende måde at gemme sine grøntsager til senere brug. Først og fremmest er en god syltelage vigtig, kom de krydderier i du vil have til at træde frem i smagen, husk at smage til
Der findes ikke noget skønnere tilbehør end syltede rødløg. De kan pifte enhver sandwich, salat eller middag op med deres lækre farve og fine smag - og så er de tilmed fantastisk simple at lave
valnødder, hakketPisk æg og sukker sammen til en luftig masse og kom herefter det smeltede smør i. - til den lille lækkersultFor det var som om, at jeg fik en ret voldsom chokolade-trang igår aftes, og det måtte der jo gøres noget ved
et halvt glas tilbage fordi vi har sparet på dem, men næste år skal der helt sikkert syltes flere. I sensommeren sidste år syltede jeg asier for første gang, de er så gode
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.