Min søster er nemlig helt vild medlakridssirup på is og derfor blev opskriften prøvet af i aftes da hun bød mig på middag efter jeg havde haft endnu en lang dag på arbejde
Så jeg lavede marengs medlakrids. Jeg har skrevet det mange gange før, og nu gør jeg det igen. Det skal simpelthen ikke være for kompliceret og indviklet for så mister jeg lysten til at lave det
Idet jeg tilsmagte denne ispind, kom jeg i tanke om mine sunde lakridsmarcipanægmed hindbær, og hvor smuk lakrids, tangsalt samt hindbær er i samme ret
Med de bedste intentioner satte jeg skålen i fryseren og der har den så stået lige siden. Det bliver ikke på samme måde som med så meget andet køkkenudstyr
Lad det køle af og giv det som gave eller nyd det selv. Jordbærmarmelademed et strejf af rose/orange. Denne gang holdt jeg mig til en klassiker med et twist
Kom sukker i og pisk sammen, hvorefter du tilsætter lakrids, kommer massen i en sprøjtepose med en stjernetylle (mindre kan også gøre det – altså bare en pose med hul
I. g. å. r. v. i. s. t. e. j. m. n. o. p. k. f. c. h. l. a. d. J. y. ,. ). S. L. M. u. ø. b. æ. 1. 3. 5. 4. 0. (. /. E. P. F. K. D. B. 6. R. H. w. W. V. ) g
I denne opskrift får du en sundere - og utrolig lækker - udgave af marcipanbrød medlakridssmag. Jeg har dog givet mit eget "touch" på dem, og fyldt kuglerne med hindbær
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.