Har sidenhen fulgt hendes opskrift til punkt og prikke, med mindst ligeså godt resultat. Hak alle nødder i en minihakker eller den gammeldagsmåde med kniv i skærebræt, bland med smeltet smør og vanille
Jeg elsker jordbær, det er sammen med hindbær, den lækreste måde at indtage frugt på. De søde og let parfumerede jordbær står godt til mørk chokolade, vanille, marcipan og fløde og det er måske derfor, at min suverænt ynglingskage må være en jordbærkage
Jeg havde egentlig tiltænkt den som bær til min youghurt, men fik lyst til at lave en jordbærkage og da der så også lige var lidt creme i køleskabet, så var der ikke langt fra tanke til handling
The post Chokoladeganachemed et twist af lakrids appeared first on Kokkerier med passion. Når det er smeltet til en ensartet masse, skal ganachen køles helt af – start med at lade den stå på bordet og derefter i køleskabet
Selvom det ikke helt er jordbærsæson endnu, så kan vi godt begynde på jordbærkage sæsonen ikk´´På "Alletiders kogebog" fandt jeg en opskrift, der passede fint til kortaften
Uden jeg vil begi mig ud store forklaringer om mine selvkvalte selvmedlidens problemer, som jeg tænker ingen andre gider høre alligevel, kan jeg kort sige
Fyldte chokolader med mørk chokoladeganachemed appelsin. Når jeg laver fyldte chokolader vil jeg altid gerne prøve noget nyt, men det ender altid med at jeg vender tilbage til det jeg har prøvet mange gange før, både fordi det virker og fordi det smager skiii godt
Sommeren er jo bare super dejlig og lig med jordbær. Vupti du har jordbærkagen klar til servering. Skær tilpas med jordbær over og stil dem op langs siden i springformen
Jeg er på ingen måde for fin til den købte version, men da vi fik gæster helt fra Malaysia var jeg nødt til at kaste mig ud i den hjemmebagte udgave med mazarinbund, rigeligt med mørk chokolade, lækker vaniliecreme og selvfølgelig dejlige danske jordbær
S. i. d. s. t. e. f. r. a. g. h. v. C. n. ø. l. ,. o. p. j. å. æ. k. m. y. D. u. H. b. c. (. ). J. F. A. B. 2. M. 6. 4. 3. 7. 5. 1. 0. T. P. V. -. L. ½. I. O. 8. 9. R. N. z. ". U. E. /. G. w. Y. &. '. ñ. é. Ø
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.