Server med biscottier Se opskrift under desserter og friske bær - her brugte jeg jordbær og blåbær. 150 g sukker3-4 dl vand ½ dl piskeflødeVarm langsomt fløden op i en tykbundet gryde med vaniliekorn og -stang samt sukker. Hæld cremen i 7 skåle eller forme - jeg brugte kaffekopper - skyllet med koldt vand
Den traditionelle pannacotta er med vaniliesmag, men den bliver endnu mere lækker, hvis du pifter den op med andre smagsvariationer, som fx denne citron pannacotta
Salat medjordbærkompot. Især salaten var jeg meget begejstret for, og det er bestemt ikke sidste gang, at vi bruger jordbærkompot i salat til fisk eller fjerkræ
Roulade med Skumfidusfyld og jordbærkompot Kagen. hvedemelJordbærkompot. Især min mor var skeptisk - men hun endte faktisk med at være kagens største fan
Jeg tilførte også lidt jordbærkompot, for at give den lidt friskhed, midt i al sødmen. Jeg reducerede i sukker og olie, for kagen indeholder bananer og ananas der er søde og iceing creme med florsukker
Trænger dine flødeboller til et tvist, kan du jo prøve at tilsætte lakridspulver, friskkværnede kaffebønner, iskold rabarberkompot, hindbærkompot, jordbærkompot, ribsgele eller solbærkompot til skummet – prøv dig frem, og find din egen favorit
Ingredienser – jordbærkompot. Er en basis cream cheese is vendt med kikse krymmel og jordbær kompot. Jeg serverer min is med kikse-krymmel og jordbær kompot ved siden af, men tilbehøret kan også vendes i cheesecake isen lige før den kommes i fryseren
Æblegrød deluxe – medpannacotta. Min søde veninde Marie Vagn-Hansen, som selv er YouTuber og rigtig godt kendt i det univers har fortalt mig, at det altså ER det ny sort… Så jeg har besluttet mig for at hoppe med på bølgen
1. Lad husblassen ligge i koldt vand i 5 min. 2. Kog mælk og sukker op i en kasserolle. 3. Kram vandet ud af husblassen og rør det ned i mælken, så det smelter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.