Serveres med kammerjunkere. Den vildeste sommermad for mig er koldskål, og det har vi fået i aften. Min far har lært mig denne opskrift og så har jeg bare smidt jordbær i, idag
E. n. d. e. j. l. i. g. s. r. u. p. k. a. m. S. v. æ. o. t. b. ,. f. ø. å. D. c. -. /. A. y. h. L. T. O. 3. 0. 1. ½. 7. 5. 2. V. P. I. R. B. K. H. (. ). M. "
Den anden dag var han kørt afsted mon Grindsted for at træne med nogle nye dæk, men da han kom frem stod det ned i lårfede stråler og han vendte snuden hjemad
D. e. t. r. w. k. n. d. ,. l. o. v. s. g. j. a. f. y. m. u. h. L. A. N. p. M. i. å. c. H. V. -. ø. I. æ. J. b. T. Æ. 2. 5. 3. 1. 7. 4. 0. /. B. G. K. X
J. e. g. l. s. k. r. b. o. i. a. y. ,. å. d. j. n. v. t. u. m. f. H. B. M. p. ø. æ. c. h. K. G. D. 2. I. ½. 1. -. 0. F. S. T. 5. 3. R. 4. 6. 7. U. L. 8. 9
Koldskål med hjemmelavet crunchy drys. Se hvad jeg har fundet - en købevariant af koldskål lavet på soyamælk, en økologisk variant med smag af vanilje og helt uden hvidt sukker
Kom sojasovs ved, rør grundigt rundt (sojasovsen vil “koge op”, blive fast i konsistensen og sætte sig som en lækker overflade på frøene) og drys så med den stødte spidskommen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.