Der er 5 grundsmage som vi kan smage. Resten er lugt eller følelser. Kanel er for eksempel en duft, mens chili er en fysisk reaktion på smerte som vi føler
Rør husblasen i limeblandingen, hæld den i en skål og lad det stå i køleskabet til næste dag. Kom en spiseske kogende vand ned til limeopkoget og rør godt til det hele er blevet flydende igen
limefrugter). Pisk æggeblommer og reven limeskal, til det er blandet godt. Tilsæt kondenseret mælk og limesaft, og pisk, til det er blandet helt sammen
One of them is this french macaron with lime curd & coconut ganache. The coconut/lime macarons are the new addition to my little family of macarons, I have now made some different flavors (not all are on the blog yet) and have recently had time to try of some new exciting tastes
Mere honning. Prøv lynghonning det smager af hede og minder mig om FanøBrændt honning(Lynghonning)2,5 dl mælk2,5 dl fløde2 stjerneanis1 kanelstang75 gr sukker3 æg1,5 dl lynghonningTænd ovnen på 160 gr. Læg 1 spsk honning på hver creme og sæt dem under grillen til honningen får en dyb gylden farve. 1,5 dl lynghonning
Riv skalden fra en lime og kom også saften i gryden. 1 kg blommer uden sten 1 po blåbær 1 dl ribena saft Reven skal fra i lime Saft Fra en lime 2 tsk vaniljesukker 400 g sukker 1 brev rød melatin Halver blommerne , tag stenen ud og kom dem i gryden sammen med blå bærende
Revet skal fra 3 lime . Revet skal fra 3 lime. FORORD. Man forbinder ofte småkager med jul, men de fleste af os, kan nok med hånden på hjertet sige, at årstiden, egentlig er bedøvende ligegyldig - man kan bare pifte dem lidt op med noget friskt
Ideen med lime snitter er måske ikke den dybe tallerken. Lime, lad os lave den med lime. Efter min mening er lime baren bedre end citronbaren, lime har nærmest en lille ekstra smag, en bitterhed, som gør den enormt spændende at spise og så ser den dejlig frisk ud
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.