Kog rabarbene med vand og en flækket vaniljestang i ca. kold piskefløde med vanilje. Skær bladende af rabarerne og, skyl og skær stænglerne i små stykker på ca
Jordbærog rabarbergrød er en klassiker, en vidunderlig efterret til sommerens grillfester og hygge. Væk med dårlig slik med masser af E-numre og ind med fantasifulde og glade desserter
– Start med at komme jordbærog rabarber i en lille gryde og bring den i kog. Jeg er simpelhen vild med når sommeren er på vej, for så kan alle de hjemmedyrkede ting begynde at bruges i højere grad
Denne Nicecream medjordbærrabarberkompot lavede jeg forleden og den smager skønt af sol og sommer. Kom halve jordbærog små stykker rabarber i en gryde med vand og vaniljepulver
Kom din jordbærmousse i en sprøjtepose og fordel din jordbærmousse – med så lige en top som muligt – Du kan banke dem let mod bordet for at de sætter sig lidt
J. e. g. v. a. r. t. i. l. 4. 0. å. s. f. ø. d. h. o. m. n. ,. y. N. j. k. b. æ. u. p. D. H. M. 2. 1. ̊. z. 5. c. V. /. -. 3. S. Ø. R. E. K. T. L. A. Z. I. B. 8. C. P
Jeg var til en fest for et år siden, og der på dessert bordet var der en fin opsats medjordbær - jeg har lige siden tænkt på at det måtte kunne jeg lave selv
af med et friskt jordbær. Vask og rens jordbærog skær dem i kvarte. Jordbærkompot. Læg dem i en gryde, tilføj vand, sukker og vanillesukker og varm det op så det står og simrer nogle minutter
De her cupcakes af chokolade ogmed cheesecake frosting, er helt perfekte til sommer. Jeg er blevet helt vild med denne cheesecake, så at lave en cupcake med inspiration fra cheesecake, var jo helt klart det næste mål
- en lækker sommertreat med mange mulighederFor efter at have cravet alt med rabarber i, og efter mange nedstirrende timer på mine forældres langsomtvoksende rabarber, ja så kunne jeg altså ikke dy mig den anden dag, så jeg hamstrede de få rabarber der var klar, og der blev da også en lille buket ud af dem
Man kan selvfølgelig bruge andre bær end lige jordbærog hindbær, dog vil jeg sige at det passer rigtig godt med lidt syrlige hindbær ind i den ellers søde dessert
Lad kagen køle let af og nyd den med kold creamfraise eller dejlig vaniljeis. Kom rabarber og andre frugter(jeg brugte jordbær) ovenpå dejen og skub det ned i dejen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.