Jordbær. Alt der skal gøres er at blende melon og jordbær sammen. Se eventuelt Hjemmelavet ispinde – Vandmelon og jordbær og Hjemmelavet ispinde – Fersken og Mango
Det smager rgitig godt med hindbær eller jordbær i koldskålen. Og da der lige nu er sæson for både hindbær og jordbær, så det er nu der skal smovses i friske, danske bær
Så jeg lægger ud med denne listige jordbæris – skøn, frisk og cremet – og ganske sukkerfri. Masser af smag (af rigtige jordbær) – og ro på blodsukkeret
Sommer er for mit vedkommende ensbetydende med koldskål og danske jordbær. Den klassiske koldskål er typisk lavet med en masse sukker og fede mælkeprodukter, som kærnemælk og tykmælk
Så jeg lægger ud med denne listige jordbæris – skøn, frisk og cremet – og ganske sukkerfri. Masser af smag (af rigtige jordbær) – og ro på blodsukkeret
jordbær. En af sommerens musts er koldskålen - og den skal helst være hjemmelavet. Ved servering tilsættes jordbær i skiver, kammerjunkere og en klat flødeskum
Koldskål. to spiseskeer til at forme isbjergene med og skubbe dem ned i koldskålen. en bakke friske jordbærevt lidt citronmelisseblade til pyntHæld koldskålen op i en skål, kom jordbær i og pynt med 4-5 topper isbjerge i passenden størrelse
Isen har en sød og frisk smag af jordbær og citron. Den opskrift jeg vil dele med jer er en GOD og LÆKKER erstatning til, at indtage sit protein tilskud på
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.