Jerusalem Artichoke with Salmon
Fit & Inked
Fit & Inked
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Jordskokklatter
  •  
  • Ingredienser
  • 600 g rensede jordskokker (det er det der tager lidt tid)
  • 70 g rødløg
  • 60 g parmasanost
  • 1 chili
  • 1,5 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt og krydderier efter smag
  • 50 g kokusfibermel
  • 4 æg
  • 1. Rens jordskokkerne
  • 2. Riv jordskokker, løg, ost og chili i en foodprocessor
  • 3. Tilføj resten af ingredienserne og rør godt rundt
  • 4. Læg dejen i klatter på en bageplade beklædt med bagepapir i ønsket størrelse
  • 5. Bag klatterne i 20-30 min. ved 200 grader
  • Næringsindhold per 100 g
  • Kcal 116
  • Protein 7,6 g
  • Kulhydrater 10 g
  • Fedt 4,8
  •  
  • Ingredienser
  • 240 g røget laks
  • 50 g kaviar
  • 35 g rødløg
  • 40 g frisk spinat
  • 300 g skyr
  • Saft fra en ½ citron
  • 1. Trævl laksen med to gafler
  • 2. Snit løg og spinat fint
  • 3. Bland det hele sammen
  • Næringsindhold per 100 g
  • Kcal 101
  • Protein 14 g
  • Kulhydrater 2,9 g
  • Fedt 3,5 g

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.