Der findes lige så mange opskrifter på Osso buco, tror jeg, som der findes italienske husmødre. Osso buccoen serveres med et frisk drys i form af gremolata, som er en blanding af frisk hakket persille, citronskal og friskpresset hvidløg
Det gik op for mig i sidste uge at jeg slet ikke har delt min yndlings pesto her på bloggen. —- Indlægget kan indeholde affiliate links, hvilket vil sige, at hvis du køber nogle af de varer jeg linker til, får jeg et mindre beløb af virksomheden bag
Det tror jeg nok, du skal. Efter jeg er flyttet, har jeg nemlig ikke en røremaskine ved hånden længere (det står højt på ønskelisten), og da jeg gerne ville bikse en hurtig koldhævet dej sammen sidste weekend, blev denne opskrift til – super nemme og æltefrie
Jeg er kommet til at lave noget godt – ved en fejl. I sidste uge besluttede jeg mig for at lave misforståede kager (altså crinkle cookies, som de originalt hedder)
Det hjælper dog ikke, at Phoebe mener, at hun skal ligge mellem mine knæ om natten, for det låser mig fast, og jeg kan ikke rigtigt finde nogen god sovestilling, så længe hun ligger der
- for det hører ganske enkelt tilHaps - som i sikkert kan se nappede jeg lige Sabinas idé med opstillingen af vaniljekransene med et par vanillestænger i midten
1,5 kg svinekam uden sværd (stegetid. 1,5 timeHavsalt og peber2 fed hvidløg1 bundt rosmarin3 fennikler2 spsk olivenolie3 løg2,5 dl vand2,5 dl hvidvin1 bundt asparges½ kg babygulerødder1 bundt kørvel25 gr smørTænd ovnen for 180 gr
) Well, opskriften skal I naurligvis have, og jegskal hurtigt indrømme, at den er lavet ud fra egen frie og vilde fantasi, men det gør dem altså ikke dårligere
Er du ligeglad med sukkerdelen, kan du også med fordel tilsætte en håndfuld revet marcipan til opskriften Jeg tilsatte i øvrigt også revet appelsinskal – det blev den ikke ringere af
Jeg er vild med hjemmelavet pizza, og jeg får det alt for sjældent. Men nogle gange virker det bare lidt for besværligt at skulle lave en dej, der skal hæve og derefter lave fyld til at komme på pizzaen og så bage den i ovnen
I år skal vi holde jul hos min mor i Danmark - vi bliver mange mennesker, og derfor er jeg også sikker på, at et bidrag på julesmåkagefronten, vil blive taget godt imod
Det er faktisk den, jegskal snakke med min læge om i dag. , at vi har holdt tre ugers dejlig ferie og haft meget travlt generelt både før og efter, og så har der været rod med bloggens facebookside, hvilket jeg vil fortælle lidt mere om senere i indlægget
Personligt bruger jeg altid chapati til Chili con Carne og til Biryani, og det syntes jeg holder rigtig godt, selvom retten jo mere er rettet mod indiske retter
Det er længe siden, at jeg har lavet sådan en pæn og ikke mindst lækker pastasalat. Tomaterne skal selvfølgelig have lidt tid i ovnen, men derudover tager pastasalaten ikke lang tid at lave, og den er perfekt som et vegetarisk måltid, som tilbehør til kød, kylling eller fisk eller med på madpakken dagen efter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.