Lækker nem opskrift til de travle hverdage. —————————————-. Savoykåls sæsonen sluttede faktisk i december, men der nåede jeg simpelthen ikke at poste denne opskrift =( Men jeg ersikker på du stadig kan finde dansk savoykål i butikkerne, måske endda lidt billigt
sukkerfri marmelade (jeg brugte hindbær-blåbær marmelade fra Fynbo). rom (hvis du brugermere rom, får det smag henad romkugler, og det er jo heller ikke skidt – men du kan også helt undlade den)
bloggerne Månebarnet og Kærlighed & Kikærter, som står bag opfordringen/udfordringen, og hvis man likerderesFacebook-side, kan man få inspiration og opbakning hver dag gennem marts
-. -. -. -. D. a. j. e. g. r. b. d. i. S. t. o. c. k. h. l. m. ,. å. n. æ. p. Ö. s. u. v. f. (. ). ø. I. y. H. C. M. 2. 4. /. 6. 0. 1. 3. L. V. B. P. 5. T. 8. F
Jeg fandt denne opskrift på en blog jeg følger, hun talte så varmt for den at jeg var nød til at prøve, og den er rigtig god, jeg har dog ændret en lille smule på opskriften
Her i juletiden bliverder som regel ikke sparet på kalorierne i de traditionelle retter - men man kan nu godt bruge en kage, der ikke er helt så fedtholdig
Det behøver ikke at være så besværligt at være glutenfri, nogle gange skal det bare gøres enkelt - lige som her, hvor den kun består af tørret frugt, nødder, appelsinsaft og kakaopulver
-. -. R. e. s. t. r. d. a. g. n. p. å. M. o. f. u. m. b. c. l. i. H. v. k. y. ,. h. j. ø. O. J. æ. x. ". D. N. w. S. 1. ). F. I. A. 2. L. G. 0. 3. *. (. * g
Januar har været rekord-slående for bloggen, hvor derer været fleresidevisninger og besøgende end nogensinde før, og jeg er simpelthen så ovenud glad i låget og taknemmelig over, at så mange af jer har lyst til at følge med
Derfor får I i dag månedsglimt fra både december og januar på én gang. I december har jeg holdt jul med min dejlige familie og fejret nytår med de sødeste veninder, hvor menuen blandt andet stod på drinks, tapas buffet og den lækreste chokoladekage med lakridsis og hindbærkompot
Så blev det søndag og tid til ugens sidste dessert opskrift. Denne lagkage havde jeg med ind til en god vens fødselsdag og den blev taget rigtig godt imod af både fødselar og gæster
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.