Chili concarne – Mad skal ikke bare være stærk for at være stærk, men mad må gerne smage stærkt. Chili concarne er en ret der kan blive meget stærk – du bestemmer jo selv – men som samtidig er fyldt med rigtig meget smag – velsmag
Denne kødsauce kan derfor nemt og hurtigt trylles om til en god gang Spaghetti Bolognese, Lasagne eller Chili concarne og det er virkelig luksus i en til tider let presset hverdag
H. e. r. f. å. i. o. p. s. k. t. n. v. d. b. c. h. l. a. D. y. j. g. ,. m. M. ø. I. u. æ. V. O. S. T. R. (. 1. 0. -. 5. ). 4. 2. 3. &. L. K. F. B. P. N. ". ) l
And the book, Jamie’s America, has so many great recipes, so it’s … Continue reading → . Another recipe is now done in me Jamie Oliver domestic project
Her er min version af den gamle Mexicanske klassiker – Chili concarne. Hvis du vil være sund kan du spise chili concarnen med ekstra kidneybønner istedet for ris, og en skefuld hytteost ovenpå
Lav en skål af salaten , kom conCarnen på , pynt med avokado , cremfraiche , agurk og tomat. 270 g chili conCarne 30 g cremfraiche 1/2 avokado 30 g agurk 30 tomat 40 g salat Ca 500 kcal
Men der er allerede kommet en ny udgave af min (eller rettere kærestens) Col concarne. Col concarne er en rigtig “fattigmands-ret”, da ingredienserne er få og de koster ikke det hvide ud af øjenene
Der findes sikkert et hav af variationer over denne ret. Jeg kan godt lide stærk mad, men ikke så stærkt at jeg ikke kan smage nuancerne i maden, men bare en brændende fornemmelse
Jeg er ret vild med retter, der står og simrer i lang tid, bliver øset op i en skål og spist med en ske – og det er lige hvad denne Chili concarne er, som oven i købet er ret nem at lave
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.