Der skal blot laves et hul i midten af den halve vandmelon skive, og hullet fyldes op medbær. Hvis man ikke er på kur, er det lækkert med et stykke hvid chokolade til og lidt drys med chokolade over frugten … men chokoladen er sådan set ikke nødvendigt, hvis man er på striks kur
Ved servering pynt med de honningristede havregryn, et bær og evt. jordbær eller hindbærDrys. Pisk fløden til blødt skum tilsæt honning og cognac og pisk indtil det er blandetVend de kolde ristede havregryn i flødeskummetFordel halverede jordbær og flødeskum lagvis i 6 høje glas og slut med flødeskum
Den er ganske simpel at lave, og smager lidt af kirsebærsovs, med et friskt lag skyr på toppen. Her serverede jeg denne opskrift sammen med "skyr med bananasplit-smag - serveret med et frækt twist", som du snart kan finde her på bloggen
Alle bær er fyldt med. og med sol og varme kommer der en masse lækre fristelser indenfor frugt og. Klassikerne som jordbær, hindbær og kirsebær er nogle af de bær som vi
skær brombærrene i halve, så bidrager de med saft til “dressing”. Men her har jeg serveret den som en lille morgenstarter, sammen med lidt ost og nybagt brød
Her har jeg så bikset en muffin sammen med makroner og bær, jeg har udeladt chokoladen – jeg synes det nemt bliver lidt for tørt med chokoladestykker i, og tilsat en lille smule bagepulver så de hæver lidt op
Denne frugtis med udelukkende banan og jordbær er fantastisk og er et sikkert sommerhit. Konsistensen er rigtig lækker og cremet, med en dejlig sødme og friskhed
S. t. æ. r. k. i. n. s. p. e. a. f. o. c. h. g. m. j. d. l. ,. u. å. ø. D. -. ". v. ). C. b. B. 2. 5. 0. 1. /. 3. M. (. P. y. T. H. L. F. J. V. 8. N. G. U. 6
Pisk fløden til skum og hak halvdelen af bærerne og vend dem i flødeskummet sammen med vanilje. Fyldet på nøddebunden kan godt varieres, så den fx smøres med vaniljeis i stedet for flødeskum
Tilsæt æg og vand og kør det sammen - hæld dejen ud på bordet, så du kan samle den med hænderne. Det her er en drøm af en frugttærte – smuk, blank, struttende af bær og farver
Jeg er vild med den sky-lette marengs, det bløde fyld og overdådigheden i de mange bær. Opskriften har jeg fra min mormor, og jeg kan huske, at hun serverede den på sin terrasse omgivet af blomstrende roser og med fuglenes aftenkvidren i baggrunden
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.