Det er for første gang jeg selv har prøvet at lave (og smage) rabarbersuppe, og hold nu op hvor er det bare lækkert, derfor bliver jeg nødt til at dele denne opskrift
Den portion rabarber som vi høstede i sommerhuset i weekenden bliver brugt med omhu og er blevet lavet til både rabarbermuffins i kop og til denne rabarbersuppe, som vi har nydt iskold sammen med en kugle vaniljeis på en ganske almindelig mandag aften
Den skal ikke være iskold – det skal vin aldrig til varm suppe – for det er ikke nogen kulinarisk oplevelse at spise glohed suppe og drikke iskold vin til
)DEN SKØNNESTE TØRSTSLUKKER - ISKOLD FRAPPE / GRÆSK ISKAFFELæs mere. Jeg elsker iskaffe. i alle mulige slags afskygninger, men Frappé eller græsk iskaffe om man vil, er efter min mening bare den bedste form for førstehjælp, når tørsten skal slukkes på en dejlig varm sommerdag som den i dag
Et glas afkølet Murphy-Goode Winery fra Californien, som er en fadpræget, frugtig og blød hvidvin, er en dejlig forfriskende vin til æggekagen – husk, den skal ikke være iskold
Den iskolde kage tages ud af springformen. Så er det tid til anden omgang af kagerne fra brylluppet. Denne gang er det mudcaken, som er i spotlight - og ja, det er endnu en Mette Blomsterberg-opskrift
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.