Pynt til sidst med et lille skvæt lakridssirup ovenpå det skummende kaffelåg, sæt et par farverige sugerør i drikke, gå ud på altanen eller terassen og nyd så din iskaffe
Iskaffe - fordi jeg har svært ved at give slip på sommeren (og fordi jeg elsker det) og ingefærshot - for at booste mit immunforsvar og styrke det til de kommende kolde efterårs/vinter dage (sidstnævnte er jeg ikke så vild med som iskaffe, men tvinger mig selv til at drikke det, da jeg ved at det virker godt på mig
Med fare for at udfordre nogle, vil jeg kalde den idiotsikker Nå, ikke mere snak, I skal have lov til at gå igang med opskriften, så I kan nyde glas vanilje iskaffe i morgen – for den kræver lidt tålmodighed, men det er også det eneste
Iskaffe. At det er med de mennesker og på det sted, at jeg skal være de næste tre år. Et ret smart trick, jeg har lært på mit arbejde, som gør det muligt at få iskaffe, uden at den bliver vandet og tynd i smagen
Iskaffe er perfekt til sådan en forårs weekend hvor man kan mærke sommeren er lige om hjørnet. Du kan med fordel blande karamellen i kaffen, mens den er varm
Du skal bruge disse ingredienser for at lave dukan - iskaffe. Sådan laver du Dukan - Iskaffe. Hæld iskaffen i et højt glas og drys lidt kanel på toppen
Det var på min rejse gennem Asien med min veninde, og det startede mediskaffe. Man starter med at piske instant kaffe, sukker og en smule vand, til det bliver ultra cremet, lyst og skummende, og så topper man bare op med mælk og isterninger
Vi bliver i universet med kolde drikke. Jeg har længe haft lyst til at prøve at lave iskaffe og i virkeligheden skulle jeg have kastet mig ud i det noget før
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.