Jeg har lavet ogspist en del hjemmelavet is her på det sidste. ~På billedet ses fra øverst venstre. Og det helt uden brug af en ismaskineog omrøring under frysningen
Dette kan godt lade sig gøre, bare man er opmærksom påisen under nedkøling. Denne gang har jeg forsøgt mig med en yoghurtis med rabarber, som er lavet uden ismaskine
D. e. t. v. a. r. n. y. å. s. d. i. 2. 0. 1. 3. ). o. k. l. c. 9. p. u. ø. b. m. ,. æ. g. f. w. B. h. L. F. /. S. U. O. 5. 6. H. -. 8. 7. C. T. Y. P. (. z. R. M. x. '. q. 4
Det er en smagssag, så smag jer frem påisblandingen før I kommer det i forme og i frysen. Drysset skal kommes meget hurtig på efter chokoladen er kommet på, da chokoladen stivner hurtigt på de kolde is
Denne is er lavet på både creme fraiche og fløde, sødet med flormelisog HONNING. Pisk æggene med flormelisog flydende honning til det er skummende og hvidt
Selvom sommeren er ved at være slut og efteråret så småt er begyndt er vejret helt fantastiskog derfor er det også bare med at nyde alle de is man har lyst til inden kulden, blæsten og regnen ankommer
Vend rabarber med rørsukker og fordel på bagepapir i et ovnfast fad. Jeg eksperimenterer en del med hjemmelavet is for tiden, og denne gang blev det prøvet med lækre bagte rabarber og hvid chokoladen
Men lige som alle andre der er på kur, får jeg også lyst til isog alle andre usunde ting. Jeg ved godt det er ret så lang tid siden jeg har blogget, men har haft meget at se til på arbejde ogpå privatfronten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.