okseculotte/højreb eller filet. 1 stk okseculotte/højreb eller filet. Interval stegning er en af de mere tidskrævende processer, men samtidig også en stegemetode der gør dig i stand til have kødet klar når gæsterne ankommer og samtidig får du noget af det møreste oksekød du nogensinde har smagt med en gennemgående rød farve da al kødsaften trækker helt ud til kanten og kødfibrene nedbrydes så det bliver blødt som smør
I aften fik vi tømt køleskabet for rester, og den ellers planlagte curry bliver udsat til den kommende uge for der var en okseculotte på tilbud i Superbrugsen
Det er sidstnævnte, du får opskriften på her. Culottesteg – opskrift. 1 okseculotte på ca. 1 okseculotte. Culottesteg – Culotte er en udskæring af en okse
Den kræver dog, som med okseculotte, at man skærer den korrekt, men det er faktisk ret nemt. Herunder får du opskriften på den lækre skinkeculotte og tilbehøret
Igår blev det serveret til kylling og okseculotte, og det smagte lige godt til begge slagt kød. Jeg søgte en del på nettet, og jeg faldt over denne simple opskrift
Okseculotte m/ hvidløg & spinat-brocollisalat m/ sennepsdressing. 1 kg Okseculotte. Culottesteg. Skær tern i fedtlaget på stegen, prik huller i og fyld med hvidløgsstykker, gnid med rigeligt groft salt og peber
Lav en tørrub af et fed presset hvidløg, persille, paprika, chili og citronpeber. Rids culotten, hvis det ikke allerede er gjort, og gnid den ind i tørrubben
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.