Jeg forsøgtederfor at tilsætte valleproteinpulver (jeg anvendte det fra Natur Drogeriet, som kan fås i de fleste helsekostforretninger), og det fungerede overraskende helt perfekt…
Der er jo god tid mensmaden laver sig selv i sous vide’en, så hvorfor ikke kaste sig over en pre-dinner drink med rosmarinsnapsen, som du har gemt frasommeren, og som nu smager af sol og sommer
Nu vil vi snart sætte tænderne i lidt frokost, som for mit vedkommende består af lagsagne og kæresten får serveret en omgang salat med kylling og creme fraiche-dressing
Men hvis man har nogle friske bær til overs fra et eller andet, kan de jo bare komme med i. Man behøver bestemt ikke at bruge frisk frugt til dette, bær på frost er lige så godt, og der er ikke den store smagsforskel
creme fraiche i. Som sagt stod jeg i køkkenet et par timer, først skulle brødet laves og mit mål var at få de to forskellige dip (hvordan siger man det i flertal
Her har jeg frisk tomat, marinerede artiskokhjerter, ananas (her i økovariant fra glas, men kun fordi jeg ikke kunne få en frisk i mit supermarked), rødløg, rød peber og sorte oliven
Madplanen er lavet som inspiration til dine måltider og du kan selvfølgelig justere den og vælge til og fra, som det passer dig, derfor har jeg heller ikke lavet en indkøbsliste, da opskrifterne er meget fleksible og evt
Den er meget let at lave, og alt kan forberedes i forvejen, så den bare skal samles før serveringen. Skal du lave en hurtig og simpel dessert til dine gæster, som samtidig virkelig er flot og ser mere avanceret ud, endden er, så skal du prøve dennemarengsbund med fløde og bær
Hæld evt vand fra og lad dem afkøle let. Det gælder om at finde den vej der virker for dig. Forårsløg. Denne salat med de små sorte faste belugalinser er skøn
Hæld vandet fra og lad kålen køle lidt af. Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til enven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.