W. e. k. n. d. s. t. å. r. f. o. ø. ,. g. h. i. u. m. æ. v. a. l. b. y. p. J. j. -. D. w. H. M. O. T. ". c. G. F. Q. A. L. S. B. (. 4. ). K. &. 1. 2. 8. 0. 5. 3. 6. %. x. V. Æ. R. g g
D. e. t. r. s. ø. n. d. a. g. ,. o. h. v. æ. k. w. m. f. i. J. l. u. b. ". -. I. p. j. F. y. å. O. c. H. M. U. R. S. T. G. /. K. (. 4. ). &. 5. 0. 1. 2. 6. B. Æ. r g
7. D. e. t. r. s. ø. n. d. a. g. ,. o. i. l. p. æ. k. m. u. I. f. h. N. b. v. å. j. T. K. 2. y. -. O. c. E. M. 1. A. w. (. 4. ). &. F. 5. 0. G. 3. q. ½. L. S. C. H. B. R. t g
D. e. t. r. o. s. d. a. g. w. k. n. m. i. l. p. æ. M. u. ,. f. å. v. ø. j. b. -. S. h. O. c. E. F. H. R. y. L. I. (. B. 4. ). K. &. 2. 3. 0. G. 1. 5. ½. 8. %. C. Æ. l g
Hvid chokolademousse med passionsfrugtsorbet og kokokustuile Indkøbsliste. Inspiration til weekendmad uge 43 - indkøbsliste, opskrifter og tipsWeekenden nærmer sig, og der er atter tid til at lege og eksperimentere lidt i køkkenet. (Indkøbslisten er baseret på nedenstående opskrifter til 4 personer. Du kan enten hænge andebrysterne til tørre på et tørt og luftigt sted i 4-5 timer ELLER du kan bruge en elektrisk hårtørrer med ca. Skær også forårsløgene i fine strimler, og læg dem eventuel i isvand, så de får lidt "krøl" på enden7) Forvarm ovnen til 210 grader. 7) Mandlerne ristes på panden og hakkes fint8) Når kartoflerne er færdigstegte, vendes de i mandelblandingen, og er klar til at servere9) Kog resten af kartoflerne til møre til puré og blend med smør samt salt og peber10) Kødet steges i seks-otte minutter på begge sider, hvorefter det lægges til at trække i 10-15 minutter et lunt sted. 175 g kokosmel50 g hvedemel50 g glukose50 g sukker2 æggehvider1) Kokosmel og hvedemel blandes sammen2) Glukosen smeltes med sukkeret i en gryde, hvorefter massen køles lidt af og æggehviderne røres i3) Glukoseblandingen blandes med kokosmel og hvedmel4) Dejen bredes ud på en bageplade med bagepapir (dejen kan bages sådan og efterfølgende hakkes til små krummer, men du kan også lave forskellige former og størrelser på dine tuiles)5) Bag dejen i ovenen vedd 170 grader til de er gyldnePynt og anretning. 175 g. 170 g
7. E. n. y. u. g. e. v. t. r. ,. o. s. k. i. a. 1. d. c. m. b. D. å. l. ". f. j. L. h. æ. I. w. p. H. J. ø. M. U. ü. (. ). O. S. -. V. B. T. K. /. C. 4. &. F. 2. 3. 6. 5. 8. 0. P. Æ. r g
W. e. k. n. d. æ. r. m. s. i. g. o. t. l. a. p. f. ø. u. E. j. b. v. ,. å. w. h. J. M. F. H. y. O. K. é. c. S. q. L. D. -. (. 4. ). &. 8. 1. P. 2. 0. 3. /. ½. 5. V. A. B. R. r g
E. n. s. k. ø. ,. o. l. r. i. g. m. e. å. b. t. w. d. v. a. F. N. u. j. D. æ. f. h. /. p. W. y. H. U. V. S. c. M. L. T. G. O. Æ. K. I. (. 4. ). &. 1. 6. 0. -. 8. 2. ½. é. 5. B. R. A. l l
E. n. y. u. g. e. v. t. r. ,. o. d. b. l. i. m. a. s. f. æ. k. T. å. p. H. N. (. j. h. U. '. ). J. ø. c. D. M. -. I. 3. S. K. O. 4. &. 8. 1. F. 0. 2. 5. P. V. R. B. A. r g
S. å. e. r. u. g. n. s. m. a. d. p. l. ,. i. k. ø. b. t. o. f. -. v. H. j. P. C. '. I. æ. h. D. ". E. F. A. T. M. y. O. R. K. c. (. 4. ). &. 2. 8. G. 1. B. Æ. p g
Når man har sagt Tyskland må man også sige Brezel. Den bløde saltkringel er simpelthen ikke til at komme udenom, og overstiger næsten pølsen i popularitet
Der er stort set ingen ende på alle de spændende og anderledes måder, man kan bruge rester på. En af bloggens flittige brugere, Tina, har netop skrevet, at hun fandt opskriften her på siden på frikadeller af en rest risotto
Og så er tapenaderne oven i købet på tilbud i denne uge i SuperBest til en flad tier. Jeg kan varmt anbefale at bruge rigtig mange hele kerner i kosten
Ugens menu . Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th
7. S. å. e. r. m. a. d. p. l. n. k. f. o. u. g. t. i. v. æ. s. ,. b. ø. y. w. h. P. ". c. I. ½. 1. 2. F. A. é. D. j. N. O. U. M. R. -. T. H. ö. G. L. K. 0. 9. 5. 8. - l
Så er der endnu en sprød madplan klar til ugen. Spekulere lidt på, om jeg skulle droppe madplanen i denne uge - forestiller mig, at mange har vinterferie
Til en lille portion skal du bruge. Bladet burde også kunne bruges til tungere ting, så jeg prøvede at findele kikærterne til den grove bønnehummus nedenfor
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.