salat, ris, quinoa, naanbrød eller socca til servering
Instruktioner
REMGANGSMÅDE
*Udblød cashewnødder ved at lade dem stå i en skål vand i mindst 6 timer. Du kan også hælde kogende vand over nødderne og lade dem stå i 2 timer.
Tænd ovnen på 175 grader. Skær blomkålen ud i små buketter, og fordel dem på en beklædt bageplade. Vend buketterne i olivenolie, og drys let med salt. Sæt bagepladen i ovnen i 30 minutter, indtil blomkålsbuketterne er gyldne og let sprøde i overfladen.
Blend udblødte cashewnødder, tomatpuré, kokosmælk og skyr i en foodprocessor eller blender, indtil massen er fuldstændig glat og cremet. Cashewnødderne skal være helt opløste.
Hak løget fint, og steg det i kokosolie i bunden af en gryde, indtil det begynder at blive en smule gyldent. Dette giver retten en let sød og karamelliseret smag.
Riv hvidløg og ingefær på den fine side af et rivejern, og tilsæt det til gryden sammen med karrypasta, garam masala og karrypulver. Krydr med salt og peber, og lad det stege et par minutter, indtil krydderierne begynder at dufte. Hæld derefter vand i gryden, og rør rundt, inden du hælder den blendede cashew-masse i gryden.
Bring grydens indhold i kog, og lad den derefter simre, indtil blomkålsbuketterne er færdige. Vend dem i gryden, og smag til med salt og peber. Drys med ristede cashewnødder og koriander, og servér.
Smørstegt spidskål / Smørstegt blomkålmed granatæble og saltede mandler. “Når man skal smage på smør, må man ikke have spist stærk mad dagen før, have parfume på eller vaske sit hår med duft shampoo
Alternativt kan du lave blomkålsris ved at blende blomkålsbuketter i en foodprocessor. Her er opskriften på indisk karrygryde med kikærter og brune ris, der er lavet på kokosmælk og Graham Masala-krydderi
Ælt kødet med rasp, hvidløg og forårsløg og krydr med salt og peber. Disse temmeligt traditionelle frikadeller er marineret i en indisk yoghurt marinade før de steges i ovnen
En af de opskrifter fra bloggen, som jeg har lavet aller flest gange, og som har åbnet mine øjne for den lækre grøntsag, er disse ovnristede blomkålmed karry og kikærter
S. å. b. l. e. v. d. r. n. i. g. t. o. s. k. u. a. m. E. f. p. D. ,. h. j. æ. ø. -. M. y. I. (. ). c. 4. 1. 3. /. 2. L. B. 0. H. V. K. 5. T. 6. R. 7. A. è. l l
Jeg er vild medindisk mad, især fordi retterne er fyldt med smag, cremethed og lækre ingredienser. Derfor tænkte jeg, at det nu måtte være tid til selv at prøve, og hermed gik en sød veninde og jeg i krig i køkkenet
Jeg starter året og uka med hjemmelaget grønnsaksgrateng. Del opp blomkål og brokkoli i buketter. Kan serveres som egen vegtarrett med godt brød ved siden av -eller som tilbehør til
Ovnristet blomkålssalatmed �. Jeg er virkelig vild medindisk og i det hele taget krydret mad, og når vejret opfører sig, som det gør nu (hold nu op hvor er det bare koldt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.