Dog må du så sortere nan og mangochutney fra. En skøn og godt krydret ret med et indisk touch. Ellers er Nanbrødet og mangochutneyen prikken over "i'et", og efter min mening dèt, som fuldkommer retten
Indisk kylingeret. Kylling. 600 g kyllingfilet. 2 tsk tørret mango pulver. Skær kyllingen i cirka 3 cm store stykker og kom det i en skål. Hæld kyllingen op i marinaden og stil den på køl i minimum 1 time, jo længere den får lov at trække jo mere smag i kyllingen. Når kyllingen har trukket kommes den i et ovnfast fad som stilles i en kold ovn, ovnen tændes på 175 grader og kyllingen for lov til at hygge sig i 1 time. Vend rundt i kyllingen efter 1/2 time. Når kyllingen er færdig kommes den i saucen og det skal have lov til at simre i 10 – 15 minutter ved middelvarme. 600 g kyllingfilet. 2 tsk tørret mango pulver
The post Indiskkylling med peanuts appeared first on Grydelappen. Retten er krydret men ikke stærk og bestemt børnevenlig, og selvom den er inspireret af det indiske køkken er det billig mad
INDISKKYLLING I KOKOS-SPINATSOVS. Tilsæt kylling og hvidløg og svits det et par minutter. 4 kyllingebrystfileter, skåret i mindre stykker. 4 kyllingebrystfileter, skåret i mindre stykker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.