Ælt kødet med rasp, hvidløg og forårsløg og krydr med salt og peber. Disse temmeligt traditionelle frikadeller er marineret i en indisk yoghurt marinade før de steges i ovnen
Jeg er vild medindisk mad, især fordi retterne er fyldt med smag, cremethed og lækre ingredienser. Derfor tænkte jeg, at det nu måtte være tid til selv at prøve, og hermed gik en sød veninde og jeg i krig i køkkenet
Dem af jer, der ligesom mig lever uden en opvaskemaskine og næsten hver dag vasker op i hånden, ved, hvor dejligt det kan være at lave et måltid, som ikke kræver for mange gryder, pander og bestik
Vi ville have haft squash i, som i følge opskriften, men da manden herhjemme ikke kan se forskel på en squash og en aubergine, endte vi med at komme aubergine i
For nyligt forsøgte jeg mig derfor med ONE POT PASTA, og der er ingen tvivl om, at det fremover bliver en fast del af repertoiret, og det er jo heldigvis kun fantasien, der sætter grænser, så det behøver derfor ikke blive ensformigt,
1En håndfuld oregano (Kan erstattes med tørret). 1Skær løget og hvidløget i små tern og kom i gryden sammen med den friske oregano. 1Kan serveres med parmesan til at drysse på toppen
15 minutter med litt omrøring underveis. Må henge meg på 'one pot' bølgen jeg også. Det var Martha Stewart, som først lagde denne retten i 2013 -og senere er den blitt kopiert og laget i mange forskjellige utgaver
Server med revet parmesan. tørret chiliSmag til med salt, peber, løgpulver og oregano1 pakke skinkestrimler Kom alle ingredienserne i en gryde og varm det op til kogepunktet. 5 minutter og smag så til med krydderier
Bland yoghurt med presset hvidløg, revet ingefær og krydderier. Indisk mad er en af vores favoritter - al den smag og lækkerhed er da ikke til at stå for
H. o. s. e. l. k. r. v. i. n. d. m. a. ,. g. t. (. æ. p. f. J. O. ). å. h. b. ". D. R. y. ø. S. u. c. -. 4. V. N. 2. T. I. P. B. j. L. C. 8. 1. ½. x. à. 0. 3. /. 5. 6. F. 7. é. 9. G. Y. E. A. r l
Skyl linserne i en sigte og kom dem i gryden sammen med grøntsagsboullion og hakkede tomater. Smag til med salt og server i dybe skåle med masser af koriander på toppen, kølig agurkedressing, samt godt hjemmebagt naanbrød Klik og se hvordan jeg laver opskriften på video her >>
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.