Indisk kyllingeret fyldt med smag og krydderier + naanbrød
Livet i Rebelsig
Livet i Rebelsig
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2-3 personer
  • 300 g. kylling i tern (jeg brugte inderfilet)
  • Fedt til stegning
  • 1 løg, grofthakket
  • 50 g. kål i skiver (jeg brugte spidskål, men hvidkål/savoykål kan også fint bruges)
  • 1 dåse hakket tomater
  • 2 dl vand
  • 1 fed hvidløg, grofthakket
  • 2 tsk fint revet frisk ingefær
  • 1 tsk koriander
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1 tsk cayennepeber
  • Salt
  • 2 spsk garam masala
  • 1 spsk spidskommen
  • ½ tsk. chili
  • 1 dl creme fraise, skyr eller yoghurt naturel
  • 8 naanbrød
  • 8 dl mel
  • 2 tsk salt
  • 2 dl mælk
  • 2 spsk olie
  • 25 g. gær
  • 1 dl yoghurt naturel/skyr
  • Nigellafrø

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.