avokadosalat, pestosalat eller ovnbagte falafler ❤. Her er opskriften på indisk karrygryde medkikærterog brune ris, der er lavet på kokosmælk og Graham Masala-krydderi
Dræn kikærterne for vand og spred dem ud på en bageplade og krydder med lidt olie, chili og salt. Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stykker, put dem på en bageplade og vend dem med lidt olie og salt
J. e. g. f. a. n. d. t. i. s. k. v. r. -. l. æ. b. m. u. W. o. å. j. p. ø. D. ,. c. h. O. q. I. V. y. K. 2. 1. 0. ½. (. ). 6. 5. F. U. 8. S. 3. H. 4. T. 7. z. s g
Man kan også bruge den krydredemedisterpølse fars i andre hurtige retter som fx. Kom til sidst de krydredede kødboller og parmasanflagerne på salatenog servér evt
Server evt ris til og alt det sædvanlige til curry. 2 spsk olie sammen med. 1 spsk hele koriander (knus dem i en morter) og. 1 spsk gurkemeje og. 1 spsk spidskommen svitses med et øjeblik, inden der hældes. 1 ds kokosmælk i sammen med. 1 ds hakkede tomater og. 1 ds kikærter. Smag til med salt og saften af 1 lime. 2 spsk olie sammen med. 1 spsk hele koriander (knus dem i en morter) og. 1 spsk gurkemeje og. 1 spsk spidskommen svitses med et øjeblik, inden der hældes. 1 ds kokosmælk i sammen med. 1 ds hakkede tomater og. 1 ds kikærter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.