Legg baconskiveneiring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump med baconimidten av panne, tilpassunderveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
Opskrift på rødtungefiletrulletfriskost og pesto. Derfor vil jeg gerne med mit bud på en fiskeopskriftvise, at fiskikke behøver at være svært at tilberede
Æg, bacon og asparges i fad. Når det skal være hurtig, nemt og lækker på en gang. Fordel bacon og grønne asparges ud i fadet og sæt den i ovnen og steg tilbaconen næsten har fået nok
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. H. e. r. d. n. m. å. ,. h. v. o. a. u. t. g. s. l. k. f. y. j. p. b. c. ø. -. æ. P
I får originalopskriften fra Diabetesforeningen, men prøv endelig at tilsætteDITfavoritfyld. Disseskinke/majsmuffins er dejlige og jeg har bagt dem ofte - men da jeg i stedet for skinke og tomat tilsatte sprødstegt bacon (stegt med hvidløg og sort peber) og frisk mozzarella skåret i små tern - mums
Det bacon man køber ibutikkerne er sådan set ok, men der er intet der slår hjemmerøget bacon. Det kræver selvfølgeliglidt at komme i gang, en rygeovn, rygesmuld og tid
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. c. h. l. b. a. g. s. v. t. d. r. k. æ. m. p. ,. å. f. o. j. ø. n. y. B. -. H. u. 1. 6. /. 2. S. O. 0. 3. N. J. K. 5. r l
En ny favorit herhjemme er en lækkerbiskeni form af en Bacon Avocado og Briesandwich. Nu hvor jeg er flyttet hjemmefra kan jeg godt mærke at minespisevaner har ændret sig, og desværre er det ikketil det bedre
Der kommer billeder her under opskriften, når jeg lige har fået lavet en lille collage. Til en god, lun leverpostej hører sprød bacon, men lige så lækkert det er at spise, lige så træls kan det være at stege det
Saltlage var “Kringelbach’s Engelske lage”. Nu blev det tidtil at forsøge med hjemmelavet bacon og en lillebayonneskinke Kødet blev saltet i 3 dage. Jeg sprøjtende lidt af lagen iskinken før tørringeni 2 døgn. Røgningi ca 3 timer ved 40 C – 55 C. finkonsistens, salt ok, røg ok, men det smager lidt sødt, så jeg reducere sukkermængden væsentligt næste gang 1 l vand
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.