I sidste weekend blev denne bombe af en indbagt kylling serveret til nogle skønne gæster. – Der kan afgives lidt væske fra denne indbagte basse og for at få væsken væk, skal det kunne løbe igennem bagepapiret
den her opskrift er en rigtig retroklassiker - fra karolines kogebøger- og den er altid et sikkert hit - jeg har skiftet den oprindelige dej ud med butterdej
F. o. r. n. y. l. i. g. f. k. v. ø. b. t. s. e. m. a. d. p. å. u. ,. æ. M. h. j. D. H. O. ). J. E. c. N. S. I. 6. V. (. 3. ½. 2. 5. 0. 1. L. 4. R. T. -. 8. %. G. Æ. B. U. ". P. A. 9. C. ) l
(( FORTSÆTTELSE TIL FORRIGE OPSKRIFT )). Har du lavet forrige opskrift, og har ét kyllingebryst til overs, kan du nu lave denne lækre sag til morgenmad/ madpakke / aftensmad
ButterdejHak eller skær 80 g smør i små stykker og bland det med mel og salt. Hæld smør, mel og salt ud på køkkenbordet og hak det igennem mange gange med en dejskraber, så delene bliver godt blandet
Så er det vist (endelig) tid til en opdatering igen. Tiden flyver afsted med veninde aftaler, arbejde og skole, og inden man ser sig om, har vi ramt sommer
Bag postejen ved 180 grader i ½ time. Det der er særligt lækkert ved denne ret, er de bløde stykker af grøntsager kombineret med den knasende overflade, sammen med smagen af ost
E. n. d. u. e. h. r. l. i. g. 8. 0. '. t. s. p. a. f. K. o. ø. k. -. m. å. ,. j. B. y. b. v. æ. (. ). H. S. D. 4. 2. 5. ½. 1. M. c. F. Æ. T. z. 3. O. L. 6. 7. A. 9. R. P. N. ". V. e l
Hovedretten til min 80'er menu var indbagt mørbrad. Jeg brugte den klassiske opskrift fra karolines køkken, men supplerede mørbraden med noget ekstra fyld, som jeg ellers også plejer at bruge til mørbrad
INDBAGT LAKS NO. SE OGSÅ DENNE OPSKRIFT. 2. En laks per person er rigeligt. Så man køber så mange laksefilletter man skal bruge og butterdej i forhold til det
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.