Et eksperiment med et nyt sødemiddel jeg har købt og afprøver for tiden, for at se om min krop mener det er naturligt nok - hvilket tiden må vise - og så er det meget lettere at dosere … Og altså igenigen, eniste helt uden hvidt sukker, tilsætning, smagsforstærkere, farvestoffer oganden kemi
Alene af den årsag, at selvom du køber en færdigpresset friskpresset juice, der indeholder flere næringsstoffer og vitaminer enden fra koncentrat, så er den stadig en smule varmebehandlet, hvilket faktsik transformerer frugten fra basisk til syrebaseret
fyld enisterningpose med det afkølede teogenanden med appelsinsaften, så har du isterninger i stærke farver til din iste – og så fortyndes teen ikke, hvilket godt kan gøre denen lille smule vandet
-. -. M. u. m. s. D. e. n. r. l. æ. k. ,. c. h. o. a. d. g. –. i. v. p. å. t. b. f. j. ø. (. 1. 0. ). 2. 7. %. 3. 5. 4. 6. ½. P. Y. N. T. S. R. F. é. y. B. 8. °. L
*Jeg bruger light for færre kcal, men for smag ogkonsistens kan man sagtens bruge alm. Konsistensen minder mig lidt om en Kæmpe Læsken (Der jo er min yndlingsis)
H. a. r. d. u. v. æ. e. t. f. o. b. i. m. n. ø. s. l. g. w. y. D. ,. k. p. C. h. M. T. å. ). F. j. /. c. P. J. S. O. ". I. R. x. A. K. (. 3. 2. ½. 1. 8. %. E. V. 5. N. z. 6. 4. 7. é. |. 0
-. -. E. l. s. k. e. r. i. b. a. ,. n. å. d. t. v. g. m. o. h. f. S. j. p. ø. c. y. D. F. L. U. K. O. u. 4. (. /. ). 1. I. æ. B. 8. 0. 5. P. W. 3. H. ". 7. ½. J. A. T
Det kan være svært at komme på en hurtig ognem frokost i en travl hverdag og man kommer måske oftetil at springe måltidet over, hvilket ender i for lavt blodsukker og overspisning tilaftensmaden
Kogigennemog smag til med salt - server med varmeostebrød. Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det
for den sundere kartonudgave, som altså bare er det nemmereigen. kop kakao ogen masse hygge - kan altså anbefales som en god erstatning til hvidt sukker,
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.