Nogetmed en frugt eller bær nederst og så et sprødt låg af havregryn, smør og sukker og nødder. Denne søndag var det et par æbler samt en lille rest blåbær ogbrombær i fryseren
Nu da det er hyldebær sæson, bliver man jo nød til at lave nogetmed hyldebær. 250 g hyldebær1 tsk citronsyre100 ml vand250 g sukker1 tsk gelerings pulverKog hyldebærene og citronsyren i vand i 10-15 min. Tilsæt sukker og lad det koge i yderligere 10 min. Tilsæt gelerings pulver ogkog marmeladen i 2 min
høj) og placer den så på en bageplade beklædt med bagepapir. *bland vaniljekornene sammen med lidt af sukkeret, så du på den måde bedre kan fordele vaniljen i hele dejen
Snit rødløget i tynde både eller små tern, hak persille og ramsløg fint, og skær æblerne i tynde både, bland det sammen med saften fra citronen og olivenolien, tilsæt lidt god flagesalt samt frisk kværnet peber
Put fyldet i æblerne, sæt dem i et ovnfastfad og pensl dem gerne med smeltet smør. Skær kernehuset ud af æblerneog skær en skive af bunden for de står stabilt
M. i. n. m. o. s. t. e. r. h. a. æ. k. b. ,. d. g. v. å. S. Å. u. p. j. l. O. f. ø. J. D. 5. 0. 2. y. 7. B. K. T. c. ½. V. -. ". /. 1. A. L. I. 8. 6. (. ). F. P. 9. G. é
Fjerne kernehuset æblerneog skær en ridse hele vejen rundt om æblet med en skarp kniv. Bland mandelflager med sukker, mel, blødt smør, revet kokos og et nip kanel
Skyld brombærreneog kom dem i en gryde og bring dem i kogmed resten af sukkeret. Hvis den virker for tynd, kan du koge den op igen med ekstra geleringspulver
B. r. o. m. b. æ. u. f. i. n. s. e. d. a. c. p. g. h. v. k. l. I. å. t. ø. ,. j. y. (. S. D. ). 1. 7. -. 2. 0. 8. 4. /. 3. ½. R. T. P. V. K. 5. L. F. O. J. M
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.