-S. De holder til næste sæson med grønne tomater. 1-1½ liter. Lad det simre 15-20 minutter, afhængigt af størrelsen. 2½ dl (250 gram) vand2½ dl (250 gram) lager- eller æblecider-eddike500 g sukker eller lyst rørsukker1 stang kanel4 hele nellikeratamon. 2½ dl (250 gram) lager- eller æblecider-eddike
Hvis du lader de grønne tomater ligge i køkkenet bliver de - røde. flammkuchen, kartofler med krydderkvark og måske et lille oste- eller pølsefad og så selvfølgelig deres egen vin
Top med syltedegrønne tomater og dryp af god olivenolie. 5-6 gode, grønne tomater (gerne Cuore di bue, som ikke har ret mange kerner). 3 grønne kardemommekapsler. Bag pizzaerne i 2-3 minutter til bunden er sprød og osten gylden. 5-6 gode, grønne tomater (gerne Cuore di bue, som ikke har ret mange kerner). 3 grønne kardemommekapsler
- et lækkert tilbehørSom kan give et uimodståeligt og lækkert twist til rigtig mange ting - eksempelvis i din sandwich, som tilbehør til dit kød, din ost eller som ekstra spice i en pastasalat
Det er nu dejligt nemt at lave en sund, mættende og tilmed lækker smoothie. Denne gang er det blevet en rigtig grøn en af slagsen med smag af banan, avokado og appelsin
bestående af hyldeblomstsaft, hvidvin, danskvand og danske jordbær. Feta i tern (bruger en med forskårne tern i saltlage, da Puck-typen bliver lidt for blød og salt til denne pastasalat)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.