i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. E. n. d. e. j. l. g. s. t. o. h
Her er så en latte og en croissant. Latten er hjemmelavet og med havremælk. Så da vibestilte hotel, gik jeg selvfølgelig efter et sted, hvor der var bare lidt mere
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. E. n. d. u. e. t. æ. p. r. b. l. v. h. k. s. D. g. a. f. m. j. o. y. å. -. ø. c. (. ". ,. ). T. 2. 8. 5. J. B. ) l
I dag har jeg hyggetmig med at bage Kanel "snurre" boller, der er lidt en mellemtingimellem en kanel snegl og en bolle - og så er de lækre uden at være alt for sukkersøde ^ ^
Og derfor måtte vi tage skålen tilismaskinen ud. ) Men så synes jeg alligevel det var synd at alt det gode “frys” skulle gå tilspilde, derfor skyndte jeg mig at kaste en portionis sammen
i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. J. e. g. h. a. r. n. u. p. s. t. o. k. f. m. æ. b. l. v. d. M. y. V. -. å. ,. U. S. O. ø. 4. 0. 1. 5. /. 2. 7. 6. D. j. ". 3. P. E. w. ) g
Da de var kølet lidt af tog jeg et fed hvidløgog gned indi brødet. Vi kom begge hjem med skønne oplevelser, men en tingvi begge havde og har tilfælles er vores kærlighed for rødvinog god mad
Kikærter, tahin, lidtolie, vand ogcitronsaften hældes i blenderen, (kan også lade sig gøre med stavblender, men det er hårdt for den stakkels maskine, minfiki hvert fald sin sag for)
Jeg har hæklet små kugler til at sætte i mellem uglerne, for at få lidt afstand. Som overskriften antyder så er det et spændende, men dog udfordrende at forsøge at hækle ud fra fantasien
og det gider man jo ikke, når kage-sulten har meldt sig. Bedstefars Skæg består kort fortalt af en kagebund, et lag syltetøj og et lag marengs på toppen
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. D. e. t. r. n. a. d. o. v. f. å. s. l. g. æ. k. h. u. p. M. m. ,. S. b. ø. 1. 2. T. 5. c. 0. N. j. (. ). H. y. q. /. w
Inden du pakker dit grej og tager af sted så er der altså lidtarbejde. Først marinerer du dit kød, det godt må stå ogmarinerelidtinden du klasker det på grillen
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. T. l. a. f. t. e. n. h. v. d. b. s. ø. g. o. p. å. m. ,. c. r. u. R. k. æ. S. z. H. y. K. 3. 0. L. 2. 5. (. ). 1. -. D. 7. F. V
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.