Jeg startede egentlig med at lave min grønnete med ingefær ogpebermynte-ekstrakt. Så denne kalorielette udgave er helt fantastisk til de kolde dage, og blev egentlig "udviklet" i forbindelse med en ordentlig omgang snue, jeg har fået
Bland æblemost, rødedekrystaller oggrønteog ryst godt. Uden mærkelige syntetiske tilsætningsstoffer og ting, man ikke ved hvad er – eller hvordan påvirker kroppen
Nogle ting kan og bør man ikke eksperimentere med, hvis I spørger min kæreste. Hvem gør sådan noget. Min mor forsøgteofte at narre grøntsager i os, ved at rive dem i farsen
Det er nu dejligt nemt at lave en sund, mættendeog tilmed lækker smoothie. Denne gang er det blevet en rigtig grøn en af slagsen med smag af banan, avokado og appelsin
Den søde tand får vi vidst alle sammen en gang i mellem (og særligt om eftermiddagen). De er luftige, så de ligger ikke så tungt i maven, og smager dejlig sødt
En del af opskrifterne kender I allerede, men jeg vil i det her indlæg give jer opskriften på den grønne pastasalat, og vender senere tilbage med opskriften på min tomatsalat med mozzarella
En sjældent gang laver jeg mig en smoothie, og denne gang skulle den være grøn. Den blev dejlig blid i sin smag og er oplagt til morgenmaden, brunchbordet eller som en lille snack
Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Den grønne smoothie er der jo bestemt ikke noget nyt i. For det første så er vi jo en børnefamilie – dvs morgenmad skal ikke være et projekt, men noget der kan klares relativt hurtigt
Vi mor og jeg havde bagt foccaciabrød og lavet saltede mandler + masse dips som pesto, hummus og varmrøget laksesalat til, og min tantetog den lækreste asiatiske grønne salat med til det grillede kød, som andre i min familie stod for
Så jeg måtte i gemmerne efter en opskrift og få tryllet denne saftige grønne kage frem. Vi skulle holde fødselsdag for min søde far, og hans yndlings kage er gift-kage (som hans Moster Anni plejede at bage)
Skær de kogte kartofler i tynde skiver. Rør marinaden sammen, og bland kartoflerne forsigtigt i. Prøv den sammen med stegtefileter af hornfisk, som det netop er sæson for
Kalvesteg af egen avl, Hasselbach kartofler (og nej, de hedder altså ikke hasselbagte…), en lækker blanding af gulerødder og fennikel (mere om den i morgen) og så sovsen med de små, grønne peberkorn i
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.