Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Men allerførst denne cremedepastaretmed kylling, svampe, frisk spinatog soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Hæld vandet fra pastaenog vend i spinatsaucen sammen med laks. Her medspinatog røget laks. Tilsæt madlavningsfløde, varm igennem og krydr med salt og peber
Tilsæt smør, spinat, hønseboullionterning, parmesan og vand - smag til med salt og peber. Varm en stor pande op med olien og tilsæthvidløgene som er skåret i tynde skiver
Fyld pastaenmed fyldet og kom det i et ildfast fad med en smule vand i bunden. oreganoSvits løg i olie med herp de provence og lad dem blive blanke, tilsæt så vermouth og rør i et par minutter til alkohollen fordamper, derefter tilsættes alle de andre ingredienser og lad simre i ca
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.