Smag til med salt og eventuelt et skvæt Bearnaise Essens, hvis saucen er blevet for "fed" i smagen. Prøvede nogle gange for et lille års tid siden, hvor det virkede som et sindssygt stort arbejde med gentagne mislykkede forsøg og en masse spildt smør
Den er utrolig nem at lave, og går om snørebånd til en kondisko, sammen med grillet kartofler. Jeg valgte at vi i år skulle fejre den med hans venner, nu hvor den i år ligger på en fredag
Hvem kan ikke lide en god bøf medbearnaise sovs og hjemmelavede fritter. Start med at tage bøffer og æggeblommer ud og lad det ligge på køkkenbordet og få lidt temperatur, dette er vigtigt for den senere tilberedning
Hot & godt - trenger ikke smake til med salt og pepper - Spis & Nyt ♫♪. ett døgn, så du må begynne med forberedelsene dagen før den skal serveres -og JA det er verdt å marinere kjøttet, ble supermørt og fikk en herlig smak
Jeg lavede denne bearnaise sauce i går, og den blev så god at jeg blev nødt til at stille den væk for ikke at gå og spise af den før resten af maden var færdig
Bland sammen de tørre ingrediensene, vent med bakepulveret, og rør det sammen med eggeblandingen. Her er en grovere utgave av lavkarbo-brød med masse fiber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.