T. R. Ø. F. L. E. M. D. A. K. I. S. (. 2. 0. t. y. k. e. r. ). 1. d. l. p. i. s. f. ø. g. m. c. h. o. a. 5. 3. u. v. P. Y. N. n. H. ,. å. æ. B. -. O. b
Måske har jeg i den grad savnet nogle (bedre) alternativer, og hvad gør man så …. Lakridshapserne fra tidligere indlæg kræver dobbelt op på banan for at søde godt nok til mig, da jeg nok mest er til sød lakrids, men hvis du vil have en syrlige og kraftfuld smag fra bærrene og frugterne, så er en enkelt skive med drys helt perfekt
Jeg fortsætter succesen, denne gang med min version af lakridskarameller. Når alle sukkerkrystallerne er smeltet ind i massen skal der skruges op for varmen til det begynder at boble let
Det i hvert fald hvad jeg syntes. Kokosfromage kan være svær at få meget smag af kokos frem, hvis den laves uden Malibu (har prøvet), men det kan selvfølgelig lade sig gøre uden
I får her opskriften som jeg lavede den, men I kan selvfølgelig læse originalen ovenfor. Jeg har længe gerne ville gøre CookieCrumble kunsten efter med hjemmelavet lakridssirup
Marengsen skal være så stiv, at den under ingen omstændigheder kan løbe/flyde. Her har jeg blandet den hvide chokolade med lidt kakaosmør for at gøre den tyndere, inden jeg har tempereret den
I stedet for at blende grønkålen, kan du vælge at hakke den fint. Min mand var lidt skeptisk, da jeg fortalte, at vi skulle have grønkålsalat - og jeg skal ikke kunne sige, om det var fløden, som gjorde udslaget, men vi syntes begge, at denne her grønkålsalat smagte helt vidunderligt
Er blevet virkelig storforbruger af grønkål (gerne den færdighakkede og skyllede udgave) Den her salat er med grønkål og fennikel der begge bidrager med smag og sprødhed
Nu skal piskefløden piskes og herefter vendes forsigtig i den anden ismassen. En lækker og nem opskrift på lakrids is, hvor jeg både har lavet en med mit hjemmelavede lakridssirup og en med det købte fra Johan Bülow
De almindelige søde af slagsen og en lidt mere julet udgave med kanel. Synes du det er lidt sjovere at fylde dine egne påskeæg fremfor at købe et billigt (eller dyrt) chokoladeæg, jamen så vil jeg her præsentere en idé
Isen her kan både laves som ispinde samt en utrolig cremet og lækker is med chokoladegitter. For kort tid siden, lagde jeg opskriften ind på Lakrids is med Tangsalt
stødt kanel. Hvis du har en salatslynge, så slyng kålen fri for vand. Vask og rens din grønkål grundigt. Kålen tager farve fra kanel og sukker og bliver let brune
Dem hvor jeg kan få lov at lege med garn og forskellige kjoler. "NEJ" Siger min mand. "JO" siger jeg. - efter at ha' hæklet 16 par bryster på knap 14 dage
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.