Mange gange kan det jo også bare være en portion havregryn med mælk, men jeg kan nu bedst lide, når mit måltid har lidt forskellige teksturer og noget god smag
Skum det fedt af, der har lagt sig som klare søer påretten – det er baconfedtet, og det er lige til at fjerne, hvis man vil – det gør jeg, for baconsmagen er allerede i retten
Nåmen her i mandags kom det altså over mig at jeg da skulle lave tapas. Jeg var ganske til freds med det færdige resultat, og det blev nydt i fulde drag både mandag og tirsdag
Så følg med du får snart forklaret, hvordan du kan være med og hvad du kan vinde. Forsøger altid, at spise lidt morgenmad både med datteren eller/og manden
De insisterede faktisk på, at den kom påbloggen – så her er den. Skal du lave en hurtig og simpel dessert til dine gæster, som samtidig virkelig er flot og ser mere avanceret ud, endden er, så skal du prøve dennemarengsbund med fløde og bær
Desuden må du lige hvad du vil. Fennikel vandmelon salatGræsk salat a la PaleolivetJordskok-salatRevet rødbedesalatFintrevet rødbedesalat med vindruerRødbedesalat med stjerne-anisRødkålssalat med mandarin og karseSalat med skorzonerrødderSpidskålssalat med abrikoserSpidskålssalat (Lilla) med gulerødder og blommerSpiralsalat med kinaradisseSuper salat m spidskål, fennikel og ristede mandler
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.