Selv om denne kurv stilles frem alleredeinden dine retterserveres, så erdet ikke meningen, at du skal spise dig mæt i dette brød – det skal bruges til at få den sidste sauce op fra tallerkenen, hvis der da findes noget tilbage, efter at du har afsluttet dit måltid
Jeg bagerverdens bedste kanelsnegle. "Hemmeligheden" erden lange hævetid. Rør til gæren er opløst. Dej. Smager helt fabelagtigt når deer helt nybagte og varme - men de kan også godt klare en overnatning
Læg piroggerne på bagepapir på en bageplade og pensl med æg. bagepulver. Super nemme og virkeligt lækre pirogger, derer lige til at tage med i madpakken i stedet for dekedeligerugbrødsmadder
I torsdags fik jeg rigtig meget lyst til at lave en god sund italiensk suppe da jeg følte mig lidt uoplagt og trængte til at min krop fik tilført en masse godevitaminer
Løft bollerneover på et stykke bagepapir, som er lagt på bagsiden af en kold bageplade. Rør dejen på laveste hastighed i to minutter og sæt derefterhastigheden op på maksimum*
Johov, på sådan en dag må man spise liiiiiiige så mange kanelboller, kanelsnegle, kanelbullar, kanelkringler, kanelbrød, og hvaddeellers har af kære navne, som man vil
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.