J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
En af mine yndlingskager er helt bestemt kanelsneglemed masser af smag og gerne lidt snasket. Smelt smør sammen med mælken i en gryde og lad det køle ned til ca
Der står i opskriften, at de skal bages i små forme - det undlod jeg, da det ikke plejer at være et problem, når jeg ellers bager kanelsnegle, men denne gang med det resultat, at rigtig meget af smørret var løbet ud af sneglene
Jeg lagde samtidigt et billede af sneglene, inden de blev bagt, op på Instagram (du kan se det lige her), og der var flere af jer, der spurgte efter opskriften
Det kom der denne lækre æbelkage ud af som jeg serverede lun, med flødeskum. I mange år har jeg brugt denne opskrift som grund for mange forskellige kager
J. a. h. u. r. t. i. g. e. j. o. l. v. ,. m. n. s. d. p. k. f. æ. å. ). b. y. c. D. ø. O. S. 1. 0. %. (. 2. 4. N. I. 3. -. R. M. E. H. 5. ½. T. A. B. 7. P. Æ. *. L. _. é. V. /. z. x. 8. |
Når de er afkølet, kan de pyntes med glasur, chokolade, flormelis eller hvad du kan komme i tanke om (jeg brugte nedenstående opskrift på glasur og pyntede med chokolade-karamel-spåner og frysetørrede brombær)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.