I det her indlæg har jeg serveret rilletten på små rugbrødschips, da jeg synes det er lidt lækkert med noget sprødt til den cremede rillette, og selvfølgelig også fordi det er dejligt dekorativt på den måde
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
Egentlig endte jeg med at bage denne sprøde sag da jeg lige havde nogle pasteuriserede æggehvider jeg skulle finde et formål til, men de kan sagtens laves med almindelige æg
De forsvinder jo hurtigere fra fadet end man kan nå at lave dem Som I kan se fik jeg hjælp af min søn Ferdinand til at lave dem… Hugo-Sander nøjedes bare med at spise dem
Hvordan laver man et flute med rigtig god smag uden brug af surdej. Resultatet er et lækkert flute, som er knap så hårdt i overfladen som de flutes, jeg sædvanligvis bager, men som er fint sprøde alligevel
Start med at riste pinjerkerner på en pande, til de er let gyldne og sprøde. Salaten i dette indlæg er en rigtig efterårssag med både rødbeder og æbler, der lige nu er i sæson
Noget så simpelt som løgringe, super sprøde og lækre. Så kom der gang i fritøsen igen. Det er egentlig ikke fordi vi spiser dem særligt tit, men de smager altså bare godt og passer perfekt som tilbehør til en god burger, eller bare som en lille hyggesnack
Det kom der denne lækre æbelkage ud af som jeg serverede lun, med flødeskum. Det er en drømmekage-dej men den kan bruges til meget andet i en hurtigt vending og efter hvad skabene byder på af indhold/ingredienser
J. a. h. u. r. t. i. g. e. j. o. l. v. ,. m. n. s. d. p. k. f. æ. å. ). b. y. c. D. ø. O. S. 1. 0. %. (. 2. 4. N. I. 3. -. R. M. E. H. 5. ½. T. A. B. 7. P. Æ. *. L. _. é. V. /. z. x. 8. |
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.