Til solbærmarmeladen bruger jeg også piskeriset - så er det meget lettere at undgå klumper. Der må vel være mere i det end bare at koge bærrene, tilsætte sukker, stive det lidt og hælde det på glas
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. J. e. g. h. a. r. l. v. t. n. j. d. i. f. R. o. s. P. G. S. q. u. å. æ. k. ,. m. b. C. y. H. D. E. 3. c. 6. x. F. M. =. L. K. 1. 8. (. V. ). 2. N. I. *. 5. p. 4. ø. O. B. n g
FacebookGooglePinterestUdskrivE-mailTwitterSynes godt om dette. Det er nu meget sjovt at kigge tilbage, og se hvad det er der hitter hos jer der læser med
SÅ flytter jeg over til Wordpress - kom hid. -. Jeg glæder mig til at lave ingenti. Endelig kan jeg både fremvise vores terrasse projekt og sætte hak ved dén
Når kålmassen hænger sammen tilsættespsyllium-frøskaller. Resultatet blev såmænd også ganske lækkert og så er det jo en opskrift som min ikke-oste-spisende-fader også kan være med på
-. M. i. n. f. a. r. h. ø. d. s. e. l. g. m. o. 1. 2. p. j. v. t. k. ,. u. å. H. b. D. 0. 6. æ. W. S. y. N. 3. V. J. O. T. E. R. /. c. 9. 4. F. (. ). P. B. L. 5. é. è
UdskrivE-mailTweetSynes godt om dette. Vi er i skrivende stund på vej til København til en hyggelig familie weekend, så der bliver ikke tid til bagning for mit vedkommende
Mest af alt nyder jeg den lettelse det er at aflevere sådan et projekt der har fyldt i sind og krop – for derefter at kunne skubbe det lidt i baggrunden
Herefter røres massen grundigt igennem, så massen nu er lidt mere dej-agtig og sammenhængende. I dag har jeg fået ryddet lidt op, købt lidt ind, fået læst op på diverse blogs, slappet af og selvfølgelig skulle der også bages lidt
Men jeg synes nu faktisk at denne her lykkes ganske godt – og så er den utrolig let at lave (og hvis du har læst nogle af mine andre indlæg ved du at jeg elsker når kager er lette at lave)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.