Til nytårsmenuen i år stod forretten på en omgang hummerbisque med kammuslinger. Man kan naturligvis bruge hummerkøddet som “fyldet” i suppen i stedet for kammuslinger – Det vil nok være det mest naturlige, hvis man begiver sig ud i selv at lave en hummerbisque
Ristet torsk - Majs - Jomfruhummerbisque - Spinat - Sprød jomfruhummer. Perfekt tilberedt torsk, hummerbisque med den rette dybde og balance i smagen, og de sprøde majs på toppen var også som de skulle være
Ristet torsk - Majs - Jomfruhummerbisque - Spinat - Sprød jomfruhummer. Perfekt tilberedt torsk, hummerbisque med den rette dybde og balance i smagen, og de sprøde majs på toppen var også som de skulle være
Hummerbisque m. Nu er julen ovre og hastigt ræser vi videre til nytårsforberedelser. Jeg skal for første gang i MANGE år ikke selv stå for nytårsmenuen og kan derfor ikke give jer inspirationsopskrifter fra min egen nytårsmenu 2018
hummerbisque faldt heller ikke i alles smag smagte for meget af skal end af reel fylde af fisk. I år skulle det være nemt med Nytårs middagen, så vi havde valgt at få middagen leveret udefra
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.