Hummerbisque
Olgas
Olgas
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Til 4 personer
  • Skallerne fra jomfruhummere
  • 2-3 spiseskefulde olivenolie
  • 4 tomater i tern
  • 2 tsk timian
  • 2-3 tsk paprika (mild)
  • 2 fed hvidløg – i tern
  • 1 løg – i tern
  • 1/2 porre – i tern /mindre stykker
  • 1/2 persillerod – i tern
  • 1/2 fennikel – i tern
  • 1/2 flaske hvidvin - jeg brugte en rest champagne fra nytår
  • 1 lille glas cognac
  • 1/4 l piskefløde
  • 1/2 liter fiskefond / bouillon (eller vand – og en bouillon-terning)

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.