endåbskage. Bliv ved med at trille kuglen mellem dine hænder, til alle folder og revner er væk. Jeg har tilsat lidt tylose pulver til fondanten, for at sikre mig at bamsen holder formen, og ikke falder sammenog bli'r tykmavet
O. v. e. r. t. æ. k. n. a. g. R. 1. D. u. l. d. i. f. o. ,. y. s. b. m. z. j. å. S. H. p. P. h. N. ø. J. w. L. (. c. M. K. A. ). 2. B. -. /. 3. F. 4. 5. G. I. T
Nu vil vi snart sætte tænderne i lidt frokost, som for mit vedkommende består af lagsagne ogkæresten får serveret en omgang salat med kylling og creme fraiche-dressing
Jeg valgte at laveenlagkage sådanDu skal bruge. Jeg lavedeen hel fødselsdagsmenu helt uden sukker. Smør herefter flødeskummenmed de moste blandede bær på lagkagebunden
Bland vaniljekornenemed sukker og pisk vanilje, sukker og æg sammen til en luftig masse. Egentlig ville vi bage muffins, men da jeg skulle finde formene, fandt jeg i stedet nogle silicone forme, som jeg faktisk havde glemt jeg havde - ups
Når nu jeg er i gang med at skrælle ogkoge æbler til mos, så laver jeg altid dobbelt portion. En pikant smag af vanilje og lidt sprøde mandler er med til at forsøde æblemosen, som jeg lægger sammenmed knuste marcipanmakroner, i stedet for den klassiske æblekagerasp
Det er absolut ikke sidste gang jeg putter frisk bær i enkage,det er bare vild godt. bunde under den hvide chokolademoussen er smurt med brombær marmelade og så frisk hindbær, jordbær og blåbær oven på mousse
Det var dogen stor fornøjelse at stå i køkkenet i går og i dag, og jeg stirrede min frygt for husblas dybt i øjneneog fik laveten ganske udemærket lime mousse
Fjern skrællenfra rødløget, og skær det i tynde både. Smelt smørret, og bland det medolien. Krydr grundigt med salt og peber, og hæld det op i et ovnfast fad, evt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.