Lækker smagfuld indisk ret, der virkelig får din smagssans påeventyr. Det indiske køkken forstår virkelig at benytteen masse krydderier i deres retter og det er virkelig en smags-oplevelse at sætte tænderne i sådan en ret her som tikkamasala
Garam Masala krydderi (fåes i asiatiske butikker). Denne indiske klassiker skal selvfølgelig også have min egen udgave hvor jeg holder mig rimelig meget til originalenmen gjort den til min egen alligevel
Ovenpå toppede jeg med koriander og serverede med jasminris og blomkålsris*. Tikkamasala sauce. Jeg er ret vild med indisk mad, og det her er en af klassikerne, som altid kan fås hos indiske restauranter og indiske take-away
Det gør denchickentikkamasala, du får opskriftenpå her. Tikkamasala – Der er stor uenighed om, hvor tikkamasala – nok mest kendt som chickentikkamasala – stammer fra
S. å. b. l. e. v. d. t. m. a. n. g. r. p. u. j. i. s. k. ø. A. h. I. f. H. P. V. c. ,. o. 1. 9. 8. 5. 2. 0. E. y. F. æ. N. O. w. C. 3. /. 4. q. Æ. L. D. z. '. B. -. 7
Denne gang må jeg have et funktionelt kamera med, eller en telefon der virker og dermed tage en masse billeder og ikke bare lade alle de andre om det som sidst, hvor blandt andet Anne og Piskeriset knipsede billeder på livet løs, og det er også deres billeder jeg har lånt herunder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.