En af mine ynglings kogebøger fra 2015 har en opskrift der hedder ‘Seeded pistachio and squash galette’ og jeg har længe beundret hvad jeg synes lignede et mesterværk – hvis du så billedet i bogen ville du vide hvad jeg mener – før jeg endelig fandt en god nok undskyldning for at lave den… Eller hvad der som så mange gange før endte med at være min fortolkning og lidt anderledes udgave, men det endte godt, for både mine gæster og jeg var meget tilfredse med både smag og udseende
valnødder. Jeg er helt vild med dette brød, det er et super godt alternativ til Rugbrød men smager virkelig også godt med Syltetøj (selvfølgelig paleostyle) ovenpå
Honningristet peanuts. Græskar hakkaido uden skrald ogkerner , skåret i tynde skiver , bagt i ovn , med salt og olie , ca 15 min ved 175 grader. 1 del eddike 3 dele olie Honning Dijon sennep Salt Peber Vend det hele sammen 1-2 timer inden servering. kom honning på saltet peanuts og bag dem i ovnen på 180 grader i ca 10 min
Ristet cashaw nødder. dild , purløg og persille , evt babymix salat. Citron 3 dl olie Salt Peber Blend æggeblomme , citron og salt til en luftig hvid masse , tilsæt olien LANGSOMT , Kom evt reven trøffel eller trøffelpasta i rigtig fint eller evt blendt det med , smag til med salt og peber. Bag dem på lav varme i nogle timer til de rynker , ca 120 grader
Den her “opskrift” kan vel næppe kaldes en revolution, men den er sund, nem og hurtig at lave og alletiders som morgenmad eller frokost – og jeg tænker, det måske lige netop er dén slags, I har brug for her i juledagene med julefrokoster og hvad der ellers hører til
H. e. r. t. i. l. a. f. n. k. v. g. d. j. s. o. F. ,. R. m. b. å. u. 3. p. (. S. c. ). ø. h. /. w. -. M. 5. 0. 1. æ. ". B. I. y. ½. 2. G. D. T. E. L. O. K. Å. U. P. V. J. A. e l
Nu er vi midt i kantarellens højsæson, og det skal ikke gå ubemærket hen. Svampe er altid godt - især kantareller, hvis du spørger mig - og det her er en genial måde at spise dem på
Rugbrødssandwichen er fyldt med frisk spinat, avocado, hjemmelavet pesto og skiver af gedeost, og så er den klappet sammen ogristet i parisertoastmaskinen – virkelig nemt, sundt og super lækkert
Nu er vi midt i kantarellens højsæson, og det skal ikke gå ubemærket hen. Svampe er altid godt - især kantareller, hvis du spørger mig - og det her er en genial måde at spise dem på
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.