i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. n. g. a. P. r. s. f. k. j. ø. b. t. m. o. l. B. d. u. ,. L. C. h. y. v. p. J. å. 1. 0. +. S. æ. c. 2. 8
Denne opskrift lod jeg miginspireretil på minnylige tur tilParis. Her er de med hindbærcreme, de kan også tilberedes med blåbær, hvor blåbærsaften bruges til at farve dejen, så du får nogle skønne lilla Macarons
Stjerneskud hed tidligere tout de Paris eller tout Paris, end skønt retten ikke stammer fra Paris. Den sidste dag på sådan et ophold fik man en gryderet af resterne fra hele ugen – deriblandt pølser
Folk var helt tosset med kagerne, og der blev taget flere billederaf kagerne end af hele festen og festens hovedperson … Tja, der er nok bare noget med kager som fanger folk
Tidligere hed retten Tout de Paris. Førhen bestod den af kogte, løse ris, pommes duchesse (kartoffelmos rørt op med æggeblomme), dampet fisk og stegt fisk, muslinger, rejer, asparges, hummerhaler, ristedechampignoner, samt to slags sauce – et helt udstyrstykke og festfyrværkeri … måske deraf navnet
Folk var helt tosset med kagerne, og der blev taget flere billederaf kagerne end af hele festen og festens hovedperson … Tja, der er nok bare noget med kager som fanger folk
Ikke som i Hamburg, hvor de ikkespiser hamburgerryg (der kalder de det Kasseler Braten…), eller iWien, hvor de ikkespiserwienerbrød – eller iParis, hvor de ikkespiserpariserbøf
Jeg var nødt til at spørge moren om hun altså mente mokka - som i "kaffe" og jojo den var god nok. Her var et lidtusædvanligt ønske - en børnekage med mokkamousse
Folk var helt tosset med kagerne, og der blev taget flere billederaf kagerne end af hele festen og festens hovedperson … Tja, der er nok bare noget med kager som fanger folk
Min form er købt i en køkkenbutikiParis, men brødet er nok lige glad med hvad formen hedder. Sandwich brød er altid godt og disse er inspireretaf dem som amerikanerne kalder Pullman loaf
Det er sidst sket med BalanciagaParis, Bottega Veneta Knot – og nu også med Lancôme La Vie est Belle L’èclat, som jeg lige nu synes er så fortryllende, at det er den eneste, jeg har lyst til at bruge
Jeg besluttede mig for at starte op dagen efter vi kom hjem fra Paris, og på trods afhovedpinen, der kan forekomme, når sukkeret skal ud af kroppen, var jeg fuldstændig hooked
Min mor og jeg stod og skulle flyve tilParis dagen efter, så det passede perfekt indimin agenda, at disse var hurtige at lave, og desværre også ligehurtigt var forsvundet igen
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.