1600 gram
– en Holger – rækker langt. De har været på tilbud i nærheden i den sidste tid, så vi måtte lige prøve en. Men hvorfor skal den absolut hedde Holger? Og hvorfor hed vores juleand Anton? Det er nok det der ‘storytelling’, der er så moderne i reklameverdenen. Det føles en anelse groft sådan at partere Holger og stege og koge ham. Og det er da heller ikke helt pænt at spise alle Katrine og Alfreds tomater. Men skidt – vi gør det alligevel. Lidt ond må man vel være. Survival of the fattest, som Darwin ikke sagde.
200 gram
kogte, hvide bønner – eller en dåsefuld uden lage
Her et lille bud på et dejlig let og hurtig aftensmåltid. Fyld godt med ost i og vikle derefter et par skiver bacon om således at osten lukkes godt inde
Hvis derernoget jeg elsker, så er det kylling med en masse grøntsager. Disse Kyllingebollererden nøglehulsmærkede udgave afkødboller og er lavet afkyllingekød, i stedet for svinekød
Jeg ved ikke, om det var mit lille kiks i kogetideneller det faktum, at vi mereer til stegt end kogt kyllingherhjemme, menretten var altså lidt tam i smagen
Jeg kan nu egentlig godt lide en helt traditionel og simpel Cæsar salat, men det bliveraltså lidt for simpelt, når salaten skal stå alene som aftensmåltid
Det er faktisk nogetaf det nemmeste i verden. Der findes mange forskellige opskrifter på rødgrød, og jeg er ret sikker på at uanset hvilken opskrift man bruger så smager det fantastisk… Og det smagerafsommer… Og til rødgrød erprikkenover i`et altsåfløden
Vi kom frem til denne marinade der smagte superlækkert og som komplimentererkyllingen rigtig godt. Foråret og sommerener lige om hjørnet og her i huset er det synonymt med grill
Kyllingeskindet du tog fra da du parteredekyllingen, lægges på noget bagepapir, krydres med salt og lægges under pres underen skål ellertallerkender kan tåle varmen
Nem kylling lavet i ovn erenafden slags opskrifter man kan vendte tilbage til gang efter gang. Dener utrolig let at lave, da ovnenklarer det meste af arbejdet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.