Jeg kan godt lide at lave nogle af de gamle, danske klassiske opskrifter. Ofte er det dem, der inkluderer en omgang brun sovs, og det er nok fordi, at vi får det så sjældent
S. u. p. e. r. t. i. l. b. d. å. s. v. n. h. j. ,. f. k. m. g. o. J. a. y. (. H. I. ). E. L. K. R. O. ø. æ. U. -. c. T. 4. 6. 0. 1. 5. /. 2. 9. 3. C. x. D. w. ½. ". B. N. P. F. M. Ø. 7. V. *
vandmezina til at jævne saucen medRens hjerterne for blod, fedt og fjern alt det der ikke er kød. Når kødet er færdigt, tages det op og saucen svavblendes og jævnes med mezina, hvorefter kødet tilsættes igen
Der er mange gode minder og på mad-delen er det jeg husker bedst frisk makrelsalat fra fiskehandleren på rugbrød, små lakridser i blå indpakning nede fra kiosken hvor jeg måtte leje VHS-film samt benløse fugle som vi altid fik den sidste dag når mine forældre og søster kom for at hente mig
D. e. t. r. s. å. l. æ. k. -. o. g. b. i. d. v. n. M. m. J. a. h. j. ,. u. O. B. I. L. G. T. S. p. y. f. (. ø. ). K. R. A. F. ". c. w. z. 6. 7. 0. 1. 5. 3. 2. 4. C. ½. V. +. P. H. N
Flavnoider og andre stoffer i chokolade. Så taget disse facts i betragtning, hvorfor så ikke servere en portion sunde mandel-chia hjerter til en du holder af
De er gode, og kan pyntes med flødeskum. En dejlig opskrift på små Makron hjerter fra min fødselsdag. Du kan selvfølgelig også putte kagerne i normale muffin forme
Som du måske bemærkede, var min blog nede mellem tirsdag og onsdag. Årsagen er, at mit samarbejde med firmaet Web HQ ophørte og at webhotellet (som det så fint hedder), skulle rykkes tilbage i mit navn
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.