Kom olivenolie på en pande og steg rugbrød og spejlæg ved middel varme. Vend rugbrød indimellem. Kom avocado, som du har saltet, på det ristede rugbrød og læg til sidst spejlægget ovenpå
Fordel cremen ovenpå cirklerne af ristetrugbrød. Brug en udstikker på ca. Læg cirklerne på en bageplade eller rist beklædt med bagepapir, og pensl dem med lidt olivenolie
Fordel svampene pårugbrødet, og drys med frisk persille. Svampe er altid godt - især kantareller, hvis du spørger mig - og det her er en genial måde at spise dem på
Fordel svampene pårugbrødet, og drys med frisk persille. Svampe er altid godt - især kantareller, hvis du spørger mig - og det her er en genial måde at spise dem på
Rist rugbrødet indtil du syntes det er nok. Lig avocado strimlerne på dit rugbrød, tilsæt de krydderier du nu bedst kan lide 1 Skive rugbrød (efter eget valg)
F. r. i. s. k. t. o. e. g. n. m. a. f. ,. y. j. -. å. d. u. p. b. v. I. æ. l. ø. h. R. M. ". A. H. D. S. (. 4. ). 6. 0. 1. 3. 2. c. ½. B. O. T. K. 5. 7. 8. ) g
I den æggesalat du får opskriften på her, er der ikke skyggen af mayonnaise – ikke engang hjemmelavet mayonnaise, som det jo selvsagt skal være hvis du vil bruge mayonnaise
(samme fremgangsmåde hver gang, beskrevet i opskriften på surdej). Det var min søde nabo, der sammenlignede smag, krumme og udseende af mit nyeste rugbrød med et fra Lagkagehuset
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.