Med hjemmelavetrødkål kan du lave den lige som du ønsker den. Denne her rødkål er velegnet til mortens aften og juletiden hvor den godt må være lidt mere sød
I mange familier er der tradition for, at man spiser flæskesteg med rødkål juleaften, men jeg tror ikke jeg er den eneste, der godt kan finde på at tyvstarte på den lækre mad
I denne version har jeg anvendt en virkelig skøn hybente med stykker af hindbær og jordbær. Min tidligere version af ice tea var med friskpresset juice, og det vil egentlig altid være min anbefaling af presse appelsinsaften selv
1. 1. 1. 1. 1. M. u. m. s. d. i. e. h. r. y. l. b. a. t. p. æ. k. n. v. ,. c. o. g. å. ø. P. f. I. E. F. D. (. 6. ). 5. 0. 2. 8. %. S. R. j. 3. B. 4. K. r l
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. S. k. ø. n. e. ,. s. f. o. r. å. u. l. g. t. a. j. p. v. d. m. b. O. i. P. c. -. D. B. (. 3. 0. 5. y. ). F. h. 2. 4. 6. æ. L. N. Ø. z. H. R. 7. 8. V. w. 9. T. K. U. é. n l
150 g margarine150 g sukker3 æg2 spsk. kakao150 g hvedemel1 tsk. 1 spsk. 1 spsk. Kagen bages i knapt 10 minutter i en 225 grader varm ovn. -) 150 g. 150 g. 150 g. 1 tsk bagepulver. 1 spsk citronsaft. 1 spsk honning
Ingredienser 500 gram kartofler 1 bundt radiser i fine skiver½ dl snittet purløg Et bundt forårsløg i fine skiver1 rødløg i ternEt bundt asparges i mundrette stykker1/2 æble i fine ternMarinade1 dl olivenolie1 spsk vineddike1 tsk Dijon sennepSmag marinaden til med salt og peber1. Tilfør evt 1/2 dl finthakket dild, for at give salaten ekstra sommersmag. 1 bundt radiser i fine skiver. 1 rødløg i tern. 1/2 æble. 1 dl olivenolie. 1 spsk vineddike. 1 tsk Dijon sennep
Bag bunden ved 180 grader i cirka 20 minutter til den er let gylden. Bliv ved med at røre de næste 5 - 8 minutter (eller til karamellen når 100 grader - brug eventuelt et sukkertermometer). Stil Twix konfekten i køleskabet i 15 minutter. 10 g maizena. 110 g smør. 1 spsk koldt vand. 1 æggeblomme. 1 dåse (397 g) sødet kondenseret mælk. 130 g rørsukker. 1½ spsk glukosesirup. 120 g mælkechokolade
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.